Αποκάλυψη «Δημοκρατίας»: Πλήθος ερωτημάτων για την έπαυλη Μητσοτάκη στην Τήνο – Ραγκούσης: «Εδώ πληρώνονται όλα!»

Αποκάλυψη «Δημοκρατίας»: Πλήθος ερωτημάτων για την έπαυλη Μητσοτάκη στην Τήνο – Ραγκούσης: «Εδώ πληρώνονται όλα!»

Μεγάλη αποκάλυψη φαίνεται ότι φιλοξενεί η εφημερίδα «Κυριακάτικη Δημοκρατία» με τίτλο «Η Έπαυλη Μητσοτάκη airbnb από το 2014». Το πρωτοσέλιδο θέτει σειρά ερωτημάτων για «την άδεια βραχυχρόνιας μίσθωσης της βίλας» του πρωθυπουργικού ζεύγους στην Τήνο.

Η εφημερίδα κάνει λόγο για «το παραμυθένιο σπίτι των 471,3 τ.μ., με τα 10 δωμάτια, τις 16 κλίνες, την πισίνα και φόντο το γαλάζιο του Αιγαίου».

Η εφημερίδα μάλιστα θέτει ερώτημα προς τον πρωθυπουργό αν διαθέτει μέχρι και σήμερα το ακίνητο για τουριστική εκμετάλλευση. Επιπλέον, ερωτάται αν δηλώθηκαν τα εισοδήματα απο την ενοικίαση στο «πόθεν έσχες» και στην Εφορία, ενώ ταυτόχρονα αποκαλύπτει «αυθαίρετες κατασκευές 55τ.μ. που νομιμοποιήθηκαν με τον νόμο 4495/2017».

Το δημοσίευμα κάνει λόγο πως στο πόθεν έσχες του πρωθυπουργού το 2021 τα τετραγωνικά της έπαυλης για πρώτη φορά εμφανίζονται να είναι 471,30, ενώ στα προηγούμενα 415,85! Όπως διευκρινίζεται «η βίλα είχε αυθαίρετες κατασκευές και, μάλιστα, μεγέθους 55 τμ(!), τις οποίες νομιμοποίησε χρησιμοποιώντας τις ευνοϊκές διατάξεις του νόμου 4495/2017». Η δε έπαυλη είναι στο 100% κυριότητας της συζύγου του πρωθυπουργού και βρίσκεται «στην τοπική κοινότητα Καρδιανής του Δήμου Εξωμβούργου, στην οποία τοποθετείται η μαγευτική παραλία του Αγίου Πέτρου».

Ραγκούσης: «Κυριάκο, εδώ πληρώνονται όλα!»

Ο τομεάρχης Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Γιάννης Ραγκούσης, σε ανάρτηση του σχολιάζει: «Αγαπητέ Κυριάκο, εδώ πληρώνονται όλα! Όμως επειδή δεν είμαστε ίδιοι,δεν θα κρυφτώ πίσω από εσένα, ή πίσω από συμψηφισμούς. Αύριο Κυριακή θα δημοσιεύσω την πλήρη δήλωσή μου. Ταυτόχρονα θα απευθύνω δημόσια, δύο συγκεκριμένες προκλήσεις προς εσένα. Θα τολμήσεις να ανταποκριθείς;»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter