Αποκάλυψη για τα νέα αδιευκρίνιστα – Στο Documento που κυκλοφορεί – μαζί το Docville

Αποκάλυψη για τα νέα αδιευκρίνιστα – Στο Documento που κυκλοφορεί – μαζί το Docville

Βρήκαμε τα εκατομμύρια που δεν… είχε ο Μαραβέγιας

Σε δικαστήριο πριν από ένα μήνα ο δικηγόρος της εταιρείας της οικογένειας του βουλευτή της ΝΔ διαβεβαίωσε ότι έχει εξασφαλίσει χρηματοδότηση €1,3 εκατ. προκειμένου να μην προχωρήσει πλειστηριασμός σε ακίνητο που τον ενδιέφερε επιχειρηματικά

Ευθύνες του Αδωνη Γεωργιάδη και για την κάλυψη που παρείχε ενώ έπρεπε να δημοσιοποιήσει τον φάκελο της εταιρείας της συζύγου Μαραβέγια

ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΟΡΥΦΗΣ ΕΕ Με άδεια χέρια γύρισε ο Μητσοτάκης

Δεν αξιοποίησε το θετικό μομέντουμ λόγω της επιθετικότητας του Ερντογάν, εγκλωβισμένος στην προσπάθεια προσωπικής εκμετάλλευσης των εθνικών θεμάτων

«ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑΞΗ»: Φέρνουν τον Μεσαίωνα στις φυλακές

Εξοντωτική τιμωρία αντί για κοινωνική επανένταξη με τον νέο Σωφρονιστικό Κώδικα.

Γράφουν: Ευτύχης Φυτράκης, Θεόδωρος Μαντάς, Ιωάννα Κούρτοβικ, Σπύρος Καρακίτσος, Γιώργος Κακαρνιάς, Τάσος Θεοφίλου

ΜΠΑΜΠΟΥΣΚΑ Έκαναν προϊστάμενο ελέγχου τον εφοριακό που καθάρισε μεγαλοεπιχειρηματία

ΝΟΤΗΣ ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ: Το baby face της νέας εθνικοφροσύνης

Ο Ι.Σ.Καριώτης σκιαγραφεί τον υπουργό -αυτουργό των pushbacks, που έχει πάρει στον λαιμό του Κύριος οίδε πόσες ανθρώπινες ζωές

ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΑΕ Εδωσαν δουλειές σε εργολάβους -μπαταχτσήδες

Σοβαρές ευθύνες στην εταιρεία του δημοσίου και στον eΕΦΚΑ

ΦΑΜΠΡΙΚΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Τιμητική πολιτογράφηση για φίλο των Τραμπ και Πούτιν

Μετά τους Αγιαβέφε και Αμπού Σουντ, ο Αμερικανός Χάουαρντ Λόρμπερ

ΑΓΡΙΑ ΛΙΤΟΤΗΤΑ Προϋπολογισμός φτώχειας και νέο χαράτσι στο ρεύμα

ΧΟΥΑΝ ΡΑΜΟΝ ΡΟΤΣΑ/Συνέντευξη: «Αλλάζει ο ρους της ιστορίας του ΠΑΟ»

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥΝ Σία Αναγνωστοπούλου, Παύλος Γερουλάνος, Γιώργος Μαργαρίτης, Δημήτρης Σκαρπαλέζος, Ιωάννα Λιούτα

Μαζί το Docville

 

«Αν κάποιοι θεωρούν ότι οι ΛΟΑΤΚΙ ακτιβιστές κάπου προκαλούν με τις συμπεριφορές τους, εγώ νομίζω ότι σκοπός του ακτιβισμού είναι και λίγο αυτό: να σπρώξεις μερικά όρια για να οδηγηθείς προς την ορατότητα»: Ο Sam Albatros, queer περσόνα, λέκτορας Ψυχολογίας, συγγραφέας, ποιητής, συζητάει με τον Αντώνη Μποσκοΐτη με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου του «Ελαττωματικό αγόρι».

«Συλλογή Στερν: Οργανωμένο έγκλημα σε βάρος της χώρας»: Η τομεάρχισσα Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Σία Αναγνωστόπουλου γράφει για την υπόθεση του «επαναπατρισμού» των 161 κυκλαδικών ειδωλίων που ουσιαστικά νομιμοποιεί το λαθρεμπόριο αρχαιοτήτων.

«Δεν πρέπει να κυνηγήσουμε απλώς την ισότητα αλλά το να υπερνικήσουν οι γυναίκες»: Ο Γιάννης Νιάρρος λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του θεάτρου Κιβωτού για να συνεχίσει με τους «Παίχτες» του Γκόγκολ συναντήθηκε στα μέρη της Στέγης, για την οποία ετοιμάζει τη μιούζικαλ εκδοχή του «Σπιρτόκουτου», με την Αφροδίτη Ερμίδη και μίλησε για το σύμπαν του Γκόγκολ, του Οικονομίδη, αλλά και για τις αγκυλώσεις της Επιδαύρου.

Ενα φιλμ στο Netflix, το «Blonde» που βασίστηκε στο βιβλίο «Η ξανθιά» της Τζόις Κάρολ Οουτς και φιλοδοξούσε να αναπλάσει τη ζωή της Μέριλιν Μονρό, ξεσήκωσε κύμα πολεμικής στα μέσα κοινωνική δικτύωσης. Γράφουν για την ταινία η Εμυ Ντούρου (Μια πορνογραφία του τραύματος) και ο δημοσιογράφος – αρχισυντάκτης του περιοδικού «DownTown» Γιάννης Τσιούλης (Ασυνάρτητο wannabe biopic).

Επισκεφτήκαμε σαν τουρίστες την περιοχή της Ακρόπολης και καταγράψαμε τα κακώς κείμενα: ουρές, αδιαφορία, ακρίβεια και τσιμέντωμα προχειρότητας. Μιλήσαμε με την Τζέμμα Οικονομοπούλου, πρόεδρο του Σωματείου Διπλωματούχων Ξεναγών (Αθήνας), Ελένη Πρεμέτη, ξεναγό, και Νίκο Λάνσερ, ξεναγό, που επιβεβαίωσαν ότι κάτι σάπιο υπάρχει πίσω από τη βιτρίνα της τουριστικής ατραξιόν. Στο ρεπορτάζ ο Θανάσης Καραμπάτσος και ο Παναγιώτης Φρούντζος.

Η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση παρουσίασε το έργο «Φυλαχτό όλων των όντων» του Αγγελου Πλέσσα, μια in situ εγκατάσταση από νέον στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, και η Ηλέκτρα Ζαργάνη συνομίλησε με τον καλλιτέχνη για τα σύμβολα που χρησιμοποίησε από διάφορους πολιτισμούς.

Η ανατομία του σκανδιναβικού αστυνομικού μυθιστορήματος σε μια συζήτηση του συγγραφέα Νίκου Γεωργιάδη («Οδηγός για τη σκανδιναβική αστυνομική λογοτεχνία») με τον Παναγιώτη Φρούντζο.

Στη στήλη New Entries ο ηθοποιός Δημήτρης Καπουράνης μιλάει στην Αφροδίτη Ερμίδη.

Στη στήλη Θεατρικά & Κριτικά ο Κώστας Ζήσης γράφει για την παράσταση «Bros» του Ρομέο Καστελούτσι που ανέβηκε στην Κεντρική Σκηνή της Στέγης.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter