Αποκάλυψη του Documento: Μας κοροϊδεύει και με τους φόρους – Μαζί το Docville

Αποκάλυψη του Documento: Μας κοροϊδεύει και με τους φόρους – Μαζί το Docville

Η μεγάλη απάτη με τα «θαύματα» του Κυριάκου.

€5 δισ. έχει εισπράξει από την κοινωνία με έμμεση φορολόγηση για να προσφέρει φοροελαφρύνσεις σε λίγους

-Το 57,2% των φορολογικών εσόδων έφυγε από τις τσέπες των νοικοκυριών

-303,6% αυξήθηκαν τα κέρδη των εισηγμένων εταιρειών

ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Προδιαγεγραμμένο έγκλημα στο Πέραμα

Κώφευσαν στις προειδοποιήσεις συνδικαλιστών όπως στα Τέμπη – Κατάργησαν στην πράξη την Επιθεώρηση Εργασίας – Τρία νομοθετήματα διέλυσαν την ασφάλεια των εργαζομένων και έριξαν την Ελλάδα στον πάτο της Ευρώπης – Διπλάσια τα εργατικά δυστυχήματα το 2022

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΔΟΛΙΑ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ Ο λογιστής του πατρός Μητσοτάκη καθαρίζει τα χρέη του Πηλαδάκη

Ο Δ. Ντζανάτος προτείνει την «αλά ΠΑΣΟΚ» αλλαγή ΑΦΜ στο Καζίνο Ρίου φεσώνοντας με €50 εκατ. το δημόσιο, τον ΕΦΚΑ και τους εργαζόμενους

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΨΑΡΙΑΝΟΣ Πίνε και κλάνε

Ο Ι.Σ.Καριώτης αναλύει το άρωμα εξουσίας και το ηθικό μειονέκτημα του μετακλητού των μετακλητών

ΨΗΦΙΑΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ Μπήκαμε στο ξέφραγο αμπέλι της Τράπεζας Θεμάτων

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Εξόρμηση σε ειδικά κοινά

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Εξαγοράζει τη Νίκη στο Άγιον Ορος

ΚΚΕ Κυνηγά την άνοδο και το ΜέΡΑ25 την είσοδο

ΟΥΚΡΑΝΙΑ Αμερικανοτουρκικά παζάρια στη σκιά του πολέμου

ΜΠΑΣΚΕΤ Τριάντα χρόνια από το θάνατο του Ντράζεν Πέτροβιτς

Μαζί, όπως κάθε εβδομάδα, το DocVille με συνέντευξη του Μάικ Σκοτ των θρυλικών Waterboys

Γιατί εκτάκτως αυτό το Σάββατο υπάρχει Documento

Μάικ Σκοτ: «Κάποτε η μουσική ήταν ζωή, σήμερα απλά το background της»

Λίγες ημέρες πριν από τη συναυλία στο Ηρώδειο, ο frontman των Waterboys Μάικ Σκοτ μιλάει στον Αντώνη Μποσκοΐτη για τη σχέση του με την Ελλάδα, την αγάπη του για το μπουζούκι, την πόλη του-το Δουβλίνο, και την υποκριτική, την ύψιστη των τεχνών.

Λουκέτο στο παράνομο μπαρ σε μνημείο. Μετά το ρεπορτάζ του Docville στις 14 Μαΐου με τίτλο «Παράνομο μπαρ μέσα σε μνημείο» όπου αναδείξαμε ότι, κατά παράβαση του αρχαιολογικού νόμου, κατασκευάστηκε και λειτούργησε wine bar σε διατηρητέο κτίριο που στεγάζει το Μουσείο Ιστορίας του Πανεπιστημίου Αθηνών  στην οδού Θόλου στην Πλάκα, κινήθηκαν οι διαδικασίες για την διακοπή λειτουργίας του.

Ξέρουμε τι θα δείτε φέτος το καλοκαίρι. Το πιο πλούσιο και χορταστικό σινε-καλοκαίρι των τελευταίων ετών περιλαμβάνει φιλμ-κράχτες, από Ιντιάνα Τζόουνς και «Επικίνδυνες αποστολές» μέχρι Μπάρμπι και ατομική βόμβα, που θα δημιουργήσουν ουρές από θεατές στα θερινά και τις αίθουσες. Προτείνει ο Κωνσταντίνος Καΐμάκης.

 «Από παιδί επαναστατούσα στον δυισμό ‘’άνδρας – γυναίκα’’».  Με αφορμή τις παραστάσεις που ετοιμάζει ο πολυσχιδής καλλιτέχνης που μάθαμε ως drag performer,  Νίνα Νάη, συζητάει με τον Αντώνη Μποσκοΐτη για ζητήματα φύλου και συμπερίληψης και φυσικά για την τέχνη του.

Φεστιβάλ Βιβλίου Χανίων με κύρος και διεθνείς προσωπικότητες. Παδούρα, Γκαμπόα, Μπουζάροφσκα, Ραμίρες και άλλοι συγγραφείς θα βρεθούν στο Ενετικό Λιμάνι της πόλης από τις 20 έως τις 24 Ιουνίου. Γράφει η Έμυ Ντούρου.

Ένα μεγάλο εικαστικό καλοκαίρι. Marcel Duchamp, Χρόνης Μπότσογλου, Robert McCabe είναι μερικοί από τους καλλιτέχνες έργα των οποίων θα δούμε φέτος σε μια σειρά σημαντικών εκθέσεων τόσο στην πρωτεύουσα όσο και στην υπόλοιπη χώρα. Γράφει η Αφροδίτη Ερμίδη.

«Ο Μπάιρον δεν έχει ούτε ιερό ούτε όσιο». Με αφορμή την παράσταση «Καζανόβα/Δον Ζουάν-Ερωτική Περιπλάνηση» του Στάθη Λιβαθινιού που θα ανέβει στο Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου (14-18 Ιουνίου), η Ηλέκτρα Ζαργάνη μίλησε με τις ηθοποιούς Ειρήνη Λαφαζάνη, Πολυξένη Παπακωνστανίνου και Θεόβη Στύλλου.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter