Αποκάλυψη: Μυστική συμφωνία Μητσοτάκη ακροδεξιών – Στο Documento που κυκλοφορεί – Μαζί το Docville

Αποκάλυψη: Μυστική συμφωνία Μητσοτάκη ακροδεξιών – Στο Documento που κυκλοφορεί – Μαζί το Docville

Αποκαλυπτικές συνομιλίες. Σχέδιο νόθευσης της εκλογικής βούλησης με δούρειο ίππο της ΝΔ.

Επέτρεψαν να κατέβουν στις εκλογές κομματίδια αφού πρώτα είχαν έρθει σε συνεννόηση με το Μαξίμου για να στηρίξουν κυβέρνηση της ΝΔ

Οθωνας Ηλιόπουλος/Συνέντευξη του επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: Θέλω να προσφέρω στη χώρα που με σπούδασε δωρεάν και που της χρωστάω

ΕΙΡΗΝΗ ΑΓΑΠΗΔΑΚΗ Η κυρία της εσκατολογίας

Ο Ι.Σ.Καριώτης γράφει για την προσωπική επιλογή του Μητσοτάκη στην πρώτη θέση του επικρατείας, η οποία έγινε με διαπιστευτήρια τρολ και μάλιστα κατώτατης υποστάθμης

ΕΙΡΗΝΗ ΑΓΑΠΗΔΑΚΗ Αριστη και με τη βούλα του εκλεκτού της Novartis

ΣΥΡΙΖΑ Ρεαλιστικό πρόγραμμα, ριζοσπαστικές αλλαγές

ΝΙΚΟΣ ΜΠΕΛΑΒΙΛΑΣ: Η αποστασία είναι παράδοση της οικογένειας Μητσοτάκη

ΜΑΡΙΑ ΑΠΑΤΖΙΔΗ: Να μπει τέλος στη μνημονιακή φτώχεια

ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ «Ανεπαρκής η αντίδραση της κυβέρνησης στο Predator-gate»

ΚΑΡΑΪΒΑΖ Πώς «έκαψαν» την έρευνα για τη δολοφονία του

ΠΑΖΑΡΙΑ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ Χωρίς φραγμούς οι πολυεθνικές στην τεχνητή νοημοσύνη

Μαζί, όπως κάθε εβδομάδα το DocVille: Ελένη Τσαλιγοπούλου/Συνέντευξη, Μαρία Κάλλας/Πέντε βιβλία για τη ζωή της

Και στην έκδοση των 4,5 ευρώ, μια μεγάλη προσφορά, ένας σημαντικός τόμος της σειράς HotDoc.History: ΒΙΑ, ΝΟΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΓΟΡΙΘΜΟΙ, τα εκλογικά τερατουργήματα της διαχρονικής δεξιάς

Τα πρώτα χρόνια στην Αθήνα και η γνωριμία με τον Μάνο Χατζιδάκι, το έντεχνο του 90, οι προσωπικές απώλειες, ο νέος δίσκος με τραγούδια του Απόστολου Καλδάρα. Συνέντευξη του Αντώνη Μποσκοΐτη.

Μαζί το Docville

Ξεφυλλίζοντας την Μαρία Κάλλας. Μια ζωή γεμάτη, με ασύλληπτα μεγάλες επιτυχίες αλλά και με απογοητεύσεις και αποτυχίες σε προσωπικό επίπεδο, καταγράφεται μέσα σε πέντε βιβλία για τη ζωή της Κάλλας, που προτείνει η Έμυ Ντούρου.

Διάλειμμα ζωής και ελευθερίας. Μπήκαμε στις φυλακές Κορυδαλλού και είδαμε την παράσταση «Η νύχτα των μυστικών» μαζί με τους κρατούμενους. Ρεπορτάζ της Ηλέκτρας Ζαργάνη.

«Η σημερινή πολιτική ηγεσία απαξιώνει τους αρχαιολόγους». Ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Μπράουν στις ΗΠΑ μιλάει με τον Θανάση Καραμπάτσο για την αρχαιολογία και την πολιτική πραγματικότητα και για μοντέλα ανασκαφών. «Η πλήρης ιδιωτικοποίηση της αρχαιολογίας είναι ο πάτος του βαρελιού» λέει ο διακεκριμένος καθηγητής.

Ζόμπι, Ινδιάνοι και φριχτοί οδηγοί. Ο Κωνσταντίνος Καΐμάκης προτείνει τρεις απολαυστικές σειρές, «The last of us», «Beef» και «Reservation Dogs», που θα σας κάνουν να κολλήσετε στη μικρή οθόνη.

Η Κλεοπάτρα την εποχή της συμπερίληψης. Το ντοκιμαντέρ του Netflix για την πιο διάσημη βασίλισσα της Αιγύπτου ξεσηκώνει θύελλα αντιδράσεων προτού καν προβληθεί. Θυσιάζεται η ιστορική αλήθεια στο βωμό της πολιτικής ορθότητας και της συμπερίληψης; Γράφει η Έμυ Ντούρου.

Έσβησε το «φως της Αυγής». Ο Αντώνης Μποσκοΐτης καταγράφει μια συνομιλία που είχε με την ηθοποιό και τραγουδίστρια Σούλη Σαμπάχ, που έφυγε από τη ζωή πριν από λίγες ημέρες. Εμφανίστηκε πρώτη φορά στον κινηματογράφο στο «Λατέρνα, φτώχεια και φιλότιμο», και πρωτοτραγούδησε το «Γαρίφαλο στ’ αυτί», ένα απ’ τα πρώτα μεγάλα «hits» του Μάνου Χατζιδάκι.

Παράδεισος και κόλαση μαζί. Η Αφροδίτη Ερμίδη συζητά με την Μαρία Αιγινίτου για το νέο έργο του Βαγγέλη Χατζηγιαννίδη, «Στον παράδεισο» με θέμα τον σωφρονισμό. Σε ένα νησί, μέσα στη φύση, ακούγοντας κλασική μουσική, χωρίς τον αυστηρό περιορισμό των κελιών, οι τρόφιμοι, βαρυποινίτες συμμετέχουν σε ένα πείραμα σωφρονισμού.

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter