Αποκάλυψη Πολάκη: Πώς τρώνε τα λεφτά στο ΕΚΑΒ

Αποκάλυψη Πολάκη: Πώς τρώνε τα λεφτά στο ΕΚΑΒ

Σοβαρότατη καταγγελία για διεθνή διαγωνισμό εκπαίδευσης προσωπικού του ΕΚΑΒ, φέρνει στο φως ο Παύλος Πολάκης με ανάρτησή του στο Facebook.

Πρόκειται για διαγωνισμό στον οποίο αφενός έλαβε μέρος μόνο μια εταιρία, και αφετέρου για την εκπαίδευση του προσωπικού διατέθηκαν ελικόπτερα τα οποία δεν πληρούσαν τις προδιαγραφές, σύμφωνα με την προκήρυξη.

Όπως καταγγέλλει ο Παύλος Πολάκης, «13.000.000 ευρώ για 2 ώρες «εκπαίδευση» σε μαϊμού ελικόπτερα, και 8 ώρες θεωρία για τις αεροδιακομιδές; Επειδή θα δώσουν 780 ευρώ αποζημίωση στο προσωπικό; Δηλαδή θα σας δώσουν παρά κάτι 3 εκατομμύρια (για 3600 άτομα που θα «εκπαιδευτούν» και καλά) και θα ΦΑΝΕ ΤΑ 10.000.000!».

Μάλιστα, σε νεότερη ανάρτησή του, παραθέτει μήνυμα το οποίο έλαβε, με αφορμή την καταγγελία για το ΕΚΑΒ, στο οποίο μεταξύ άλλων αναφέρεται ότι «Στην Λάρισα για εκπαίδευση πήγαν έναν ελικόπτερο εντελώς παράνομο και χωρίς εξοπλισμό γιατί είναι πολύ φθηνό. Είναι εντελώς παράνομο γιατί ο Ευρωπαϊκός κανονισμός πτήσης (EASA) που τον έχει υιοθετήσει και η Ελλάδα, απαγορεύει την πτήση για επείγοντα περιστατικά όπως είναι η αποστολή του ΕΚΑΒ με ελικόπτερο που έχει έναν κινητήρα».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

«Έρχεται ….νέα αποκάλυψη για το πως τρώνε τα λεφτά στο ΕΚΑΒ!!!(φωτο 1-2-3)

Κρίμα ρε παλικάρια της ΠΟΠ ΕΚΑΒ και του Σωματείου της Αθήνας!!

Πως το επιτρέπετε αυτό;;

13.000.000 ευρώ για 2 ωρες «εκπαίδευση» σε μαϊμού ελικόπτερα ,και 8 ώρες θεωρία για τις αεροδιακομιδές;;;;

Επειδή θα δώσουν 780 ευρώ αποζημίωση στο προσωπικό;;

Δηλαδή θα σας δώσουν παρά κάτι 3 εκατομμύρια (για 3600 άτομα που θα «εκπαιδευτούν» και καλά) και θα ΦΑΝΕ ΤΑ 10.000.000 !!!!!

Με ελικοπτερα που ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΚΑΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ για διακομιδές πασχόντων ασθενών όπως απαιτούσε η προκήρυξη ;;;Ελικόπτερα που είναι απλά αεροταξί;;;;

Με 4 συν 4 ώρες θεωρητικό μάθημα;;;

Έτσι θα γίνουν διασώστες αεροδιακομιδων;;;

Με υποτίθεται διεθνή διαγωνισμό στον οποίο όμως έλαβε μέρος ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ!!Η Axxon plus που τσίμπησε το «έργο»!!! Προφανώς με μεγάλα ανταλλάγματα…

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ και της κυβέρνησης που το οργάνωσε .και της διοίκησης του Εκαβ που έβγαλα τέτοιο διαγωνισμό και εσάς που το ΑΝΕΧΕΣΤΕ!!!

ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ την ίδια στιγμή που στη βάση αεροδιακομιδων της Σύρου (που άνοιξε ο ΣΥΡΙΖΑ)δεν υπάρχει ελικόπτερο και στη βάση του Ακτιου (που πάλι άνοιξε ο Συριζα) τη μια έχει την

άλλη δεν έχει ελικόπτερο και ποτέ δεν μπορεί να πετάξει νυχτα!!!

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ!!

(Θα επανέλθω….)»

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter