Αποκάλυψη: Το Documento δημοσιεύει διαλόγους αστυνομικών με την Greek Mafia

Αποκάλυψη: Το Documento δημοσιεύει διαλόγους αστυνομικών με την Greek Mafia

Αποκαλυπτικό και αυτή την Κυριακή το Documento: Δημοσιεύει τα στοιχεία που έχουν ανακτηθεί από το τηλέφωνο δολοφονημένου επιχειρηματία που σχετιζόταν με την Greek Mafia και τα οποία αποδεικνύουν τη σχέση αστυνομικών με την μαφία.

Στα μηνύματα φαίνεται ότι οι μαφιόζοι τοποθετούσαν αστυνομικούς σε νευραλγικές υπηρεσίες όπως το τμήμα ανθρωποκτονιών στο τμήμα εκβιαστών, στο τμήμα οικονομικού εγκλήματος αλλά και στην ΕΥΠ.

Στις συνομιλίες γίνονται αναφορές και σε πρόσωπα που υπηρετούν στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο.

Το κύκλωμα φαίνεται ότι έχει τη δυνατότητα και τις προσβάσεις να παίρνει πληροφορίες για τις επιχειρήσεις της ελληνικής αστυνομίας αλλά κυρίως για το ποια πρόσωπα ήταν υπό παρακολούθηση από τους κοριούς της ΕΥΠ.

Ένας γνωστός μάλιστα δημοσιογράφος μεγάλου καναλιού εμφανίζεται ως ενδιάμεσος να λαμβάνει πληροφορίες από πρόσωπο στην ΕΥΠ και στη συνέχεια να τις μεταφέρει σε λαθρέμπορο καυσίμων.

Έχουν μάλιστα τέτοια ευχέρεια τα στελέχη του κυκλώματος που δίνουν τηλέφωνα τρίτων για να διαπιστωθεί αν υπάρχει παρακολούθηση. Οι προσβάσεις της Greek Mafia μέσω των αστυνομικών επεκτείνονται μέχρι τα αρχεία αναζήτησης της Interpol και της Europol από τα οποία αντλούν πληροφορίες για λαθρέμπορους καυσίμων από την Κύπρο και στη συνέχεια να τους πληροφορούν για την ασφαλή τους μετακίνηση.

Ένα ακόμα σημαντικό στοιχείο που αποκαλύπτει το Documento είναι η μεθόδευση με την οποία οι εμπλεκόμενοι αστυνομικοί παραμένουν στα πόστα τους ακυρώνοντας τα αποδεικτικά στοιχεία σε βάρος τους.

Όλα τα αποκαλυπτικά στοιχεία και οι διάλογοι στο Documento της Κυριακής.

Διαβάστε επίσης: Αποκάλυψη: Η μαφία διοικεί την αστυνομία στον καιρό του Θεοδωρικάκου – Αυτή την Κυριακή στο Documento (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter