Aποκάλυψη: Το ΣΔΟΕ τσίμπησε τη Νικολάου – Αυτή την Κυριακή στο Documento – Μαζί το Docville

Aποκάλυψη: Το ΣΔΟΕ τσίμπησε τη Νικολάου – Αυτή την Κυριακή στο Documento – Μαζί το Docville

Δύο εκατομμύρια η ζημιά από τις απευθείας αναθέσεις. Κόλαφος για την υποψήφια βουλευτή της ΝΔ μετά τη μηνυτήρια αναφορά Πολάκη και τα δημοσιεύματα του Documento.

Την ώρα που ο κόσμος πέθαινε από τον κορονοϊό η «άριστη» του Κυριάκου μοίραζε χρήμα σε… γυμναστήρια, μίνι μάρκετ και καταστήματα με εποχιακά είδη για την αντιμετώπιση της Covid 19

Κυβέρνηση συνέχεια της μαφίας

Νέα στοιχεία: Η Greek mafia έδωσε ελληνική ταυτότητα και διαβατήριο στον Γιασάμ Αγιαβέφε και όταν συνελήφθη τον «καθάρισαν» Βορίδης και Άδωνης με τιμητική ελληνοποίηση

Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΧΟΣ Από το Predator στην «Ομάδα Jorge»

Οι ισραηλινές εταιρείες και οι αποκαλύψεις του Guardian και του Documento

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΖΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ/ΣυνέντευξηΈχουμε σχέδιο προστασίας της πρώτης κατοικίας

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ «Κούρεμα» οι μεγάλοι, στο «σφυρί» οι μικροί

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΡΑΤΑΚΟΣ Μπαταχτσής και ο επιτελάρχης του Μαξίμου

Χρωστάει δεκάδες χιλιάδες ευρώ εργοδοτικές εισφορές στον ΕΦΚΑ

ΚΩΣΤΑΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ/συνέντευξη: Ο Μητσοτάκης είναι πληγή για το κράτος δικαίου

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ/Παρίσι 2024 Σύννεφα πάνω από τον Πύργο του Αϊφελ

Η πρόθεση της ΔΟΕ για συμμετοχή Ρώσων και Λευκορώσων αθλητών

ξεσήκωσε σάλο και η απειλή για μποϊκοτάζ της διοργάνωσης είναι υπαρκτή

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥΝ Δημήτρης Σκαρπαλέζος, Κώστας Μελάς, Δημήτρης Καλτσώνης, Εύα Μανιτσούδη, Παντελής Κυπριανός

Μαζί, όπως κάθε Κυριακή, το DocVille για τον νεποτισμό και την εργαλειοποίηση του πολιτισμού από Μητσοτάκη και Μενδώνη

Γιατί και αυτή την Κυριακή έχει Documento

Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο: Η Αρχαία Σκουριά… στο Docville

Μητσοτάκης και Μενδώνη μετέτρεψαν την παρουσίαση σχεδίων για το νέο ΕΑΜ σε διαφήμιση για τη Μαρέβα. Ρεσιτάλ νεποτισμού και εργαλειοποίηση του πολιτισμού. Οι Μαυρογυαλούροι επέστρεψαν και μοιράζουν καθρεφτάκια. Ποιος είπε πως σε τούτα εδώ τα μάρμαρα κακιά σκουριά δεν πιάνει; Γράφει η Αφροδίτη Ερμίδη.

Το Ελευσίνειο… μυστήριο  του ναυαγισμένου πλοίου του Κόκοτα. Πολλαπλά φάουλ στη σχέση της Ελευσίνας Πολιτιστικής Πρωτεύουσας με ένα πρώην υποψήφιο βουλευτή της Χρυσής Αυγής και αφερέγγυο έναντι του δημοσίου. Μοιάζει παράδοξο ένας έκπτωτος από δημόσιο έργο να καταθέτει πρόταση για την αξιοποίηση του έργου και σε αυτό να εμπλέκεται η Ελευσίνα Πολιτιστική Πρωτεύουσα και ο καλλιτεχνικός διευθυντής της. Ρεπορτάζ της Χρυσούλας Παπαΐωάννου

Αρθρο 16 και στο βάθος… ΑΣΕΠ. Το παρασκήνιο της συνάντησης του Κυριάκου Μητσοτάκη με τους καλλιτέχνες και οι «παγίδες» στις υποτιθέμενες δεσμεύσεις του πρωθυπουργού για τα ζητήματα καλλιτεχνικής εκπαίδευσης. Γράφει η Ηλέκτρα Ζαργάνη.

«Ο Ιόλας ένιωθε ότι έπρεπε να επιβεβαιώσει τον μύθο του κακού παιδιού».  Η ανιψιά του Αλέξανδρου Ιόλα, Ελένη Κουτσούδη-Ιόλα μιλάει στην Έμυ Ντούρου για τη ζωή του θρυλικού συλλέκτη και γκαλερίστα, τη γνωριμία της με τον Τζόρτζιο ντε Κίρικο και τον Γιάννη Τσαρούχη.

Καλιφόρνια ντρίμιν… συνέχεια Η Ηλέκτρα Ζαργάνη συνομιλεί με τον συγγραφέα Βασίλη Κατσικονούρη και τον σκηνοθέτη Δημήτρη Μυλωνά για   το σίκουελ του θεατρικού έργου «Καλιφόρνια Ντρίμιν» μετά από είκοσι χρόνια. Οι ήρωες του «Καλιφόρνια Ντρίμιν 2» κοντεύουν να σαρανταρίσουν και ζουν στο περιθώριο μιας κοινωνίας σε κρίση. Δεν πήγαν ποτέ στην Καλιφόρνια. Συνεχίζουν όμως να ονειρεύονται…

«Το ντοκιμαντέρ είναι μυθοπλασία με άλλους όρους». Ο Κωνσταντίνος Καΐμάκης συζητά με τον Σταύρο Ψυλλάκη  για το σινεμά και τους ήρωες των κινηματογραφικών πορτρέτων του, που συνήθως βρίσκονται εκτός επίσημης… Ιστορίας, με αφορμή το αφιέρωμα στο έργο του από το 25ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης. «Οι ήρωες μου, για να το πω έτσι συμβατικά, δεν είναι διάσημες προσωπικότητες. Είναι άνθρωποι που η Ιστορία δεν θα ασχοληθεί ποτέ μαζί τους», λέει στο Docville.

Η τελευταία μέρα του Πάμπλο Νερούδα. Γράφει η Έμυ Ντούρου.  Οι πρόσφατες έρευνες ενισχύουν την εκδοχή ότι ο ποιητής δολοφονήθηκε από κρατικούς πράκτορες.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter