Αποκάλυψη-«βόμβα» Κούγια: «Μου έστειλαν φωτογραφία γιου αξιωματικού της ΕΛΑΣ με τον 23χρονο δράστη»

Αποκάλυψη-«βόμβα» Κούγια: «Μου έστειλαν φωτογραφία γιου αξιωματικού της ΕΛΑΣ με τον 23χρονο δράστη»

Σε μία αποκάλυψη-βόμβα προχώρησε σήμερα το πρωί (5/2) στην εκπομπή «Πρωινοί Τύποι» του ΑΝΤ1, ο Αλέξης Κούγιας, συνήγορος της οικογένειας του Άλκη Καμπανού, που δολοφονήθηκε στην Θεσσαλονίκη, ο οποίος εκπροσωπεί νομικά και τους δύο φίλους του άτυχου 19χρονου, που τραυματίστηκαν στην ίδια επίθεση.

Αναφερόμενος στις έρευνες για την εξιχνίαση της δολοφονίας ο γνωστός ποινικολόγος είπε:

«Χθες μου ήρθε μια είδηση που με έχει συγκλονίσει. Μου έστειλαν μια φωτογραφία με τον φερόμενο ως δολοφόνο του Άλκη. Δίπλα του είναι ο γιός μιας ανώτερης αξιωματικού του Τμήματος Αθλητικής Βίας της Θεσσαλονίκης. Θα την θέσω υπόψη των Αρχών την φωτογραφία αυτή», εγείροντας σειρά ερωτημάτων για την συσχέτιση της φωτογραφίας ή μη, με την εξέλιξη των ερευνών.

Δήλωσε ακόμη ότι «με ανησυχεί ότι αργεί η σύλληψη των υπόλοιπων εμπλεκόμενων στην επίθεση. Μιλάμε για την Θεσσαλονίκη, όχι για την Νέα Υόρκη. Είναι μια πόλη που ξέρουν οι πάντες τα πάντα. Ειδικά αφότου βρέθηκε και αυτός ο χώρος και όσα βρέθηκαν σε αυτόν. Με ανησυχεί και ότι χωρίστηκε η δικογραφία για τα όπλα στην «γιάφκα», χωρίς να ελεγχθούν για DNA και άλλα στοιχεία και πήγαν κατηγορούμενο τον φερόμενο ως δολοφόνο για αυτά».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter