Αποκαλυπτικά τα 5 σημειώματα του αυτόχειρα και παιδοκτόνου στον τόπο του εγκλήματος (Video)

Αποκαλυπτικά τα 5 σημειώματα του αυτόχειρα και παιδοκτόνου στον τόπο του εγκλήματος (Video)

Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες της ανθρώπινης τραγωδίας που βίωσε μια γειτονιά της Νέας Σμύρνης, με τον πατέρα δύο ανήλικων παιδιών να βάζει τέλος στη ζωή του παίρνοντας μαζί στο θάνατο και τα δύο αγγελούδια του.

Ο 43χρονος Δημήτρης Σκουτέλης ήταν υπαξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας και υπηρετούσε στην 21η Μοίρα Κατευθυνομένων Βλημάτων. Τα προβλήματα που φαίνεται ότι αντιμετώπιζε με τον χωρισμό από τη σύζυγο και τα παιδιά του, τον οδήγησαν σε οριακό σημείο, τέτοιο που τα ξημερώματα της Παρασκευής προς Σάββατο έγραψε στον τοίχο του σπιτιού τη φράση «σας βαρέθηκα όλους» και στη συνέχεια έβαλε φωτιά στο διαμέρισμα, αφού πρώτα είχε κλείσει όλες τις πόρτες.

Σύμφωνα με γνωστούς και φίλους του, το τελευταίο διάστημα δεν ήταν σε καλή ψυχολογική κατάσταση, λόγω του δικαστικού Γολγοθά με την πρώην γυναίκα του. Εδώ και τρία χρόνια ήταν χωρισμένος με την γυναίκα του και έβλεπε τα παιδιά του όποτε του επιτρεπόταν.

«Στο word στο κινητό μου και στο tablet μου, θα βρείτε το σημείωμα που άφησα. Να αναλάβει την υπόθεση η κ. Νικολούλη στον Alpha γιατί είμαι σίγουρος πως η Πολιτεία και η ΕΛΑΣ δεν θα κάνουν ούτε τα μισά από αυτά που αναφέρω. Αν υπάρχει Κράτος τώρα θα φανεί. Αλλιώς και αυτή η κυβέρνηση θα φανεί…», υπογραμμίζει σε ένα σημείωμά του ο 43χρονος παιδοκτόνος, κολλημένο στον τοίχο.

«Πριν βιαστείτε να κρίνετε, πρώτα να μάθετε την αλήθεια, υπάρχει δικαιοσύνη ή όχι σε αυτό το Κράτος;» αναρωτιέται σε ένα άλλο τοιχοκολλημένο σημείωμα.

Σε ένα άλλο έγραφε: «Αφού Σταύρο είχες πρόβλημα να μπω στο σπίτι που ζούσα 11 χρόνια να πάρω τα πράγματά μου, έχω και εγώ πρόβλημα που τα παιδιά μου μένουν μόνιμα σπίτι σου μέσα νύχτα. Ότι έδωσες πήρες αλήτη».

Τα δυο μικρά παιδιά του, ήταν δίδυμα οκτώ ετών και είχαν ιδιαίτερη αδυναμία στον πατέρα τους καθώς εκείνος δεν τους χαλούσε ποτέ χατίρι ενώ τακτικά τα έβγαζε βόλτες για παιχνίδι, τόσο στην κεντρική πλατεία της Νέας Σμύρνης, όσο και στο Άλσος.

Λίγο πριν πραγματοποιήσει την αρρωστημένη πράξη του έγραψε: «Αυτός ο άνθρωπος βγάζει μαύρα 30.000 ευρώ το χρόνο, μαύρα. Ένσημα σε υπαλλήλους του δεν κόλλησε σχεδόν ποτέ! Πως γίνετε αυτό, με μια δουλειά που επιβάλλει τουλάχιστον δύο άτομα αν όχι τρία; Το ΙΚΑ τι θα κάνει για αυτό; Γιατί συνεχίζει να δουλεύει μαύρα; Να παίρνει σύνταξη και κάποιος άλλος που είναι νόμιμος να πεινάει;» 

«Όλα μου τα πράγματα, τα άφησα σε φτωχογειτονιές της Αθήνας και του Πειραιά. Στους δρόμους. Το Κράτος τι θα κάνει για όλα αυτά που αναφέρω; Στις σημειώσεις που άφησα; Δεν πρέπει κάποιοι επιτέλους να τιμωρηθούν παραδειγματικά;», έγραφε στο τελευταίο του σημείωμα.

Bίντεο με μαρτυρία γειτόνων: 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter