Αποκαλυπτικές εμπρηστικές ρητορικές

Αποκαλυπτικές εμπρηστικές ρητορικές

Το πώς θα πολιτευτεί την επόμενη τετραετία η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη το ανέδειξε κυνικότατα στο τέλος των προγραμματικών δηλώσεων ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης.

Σβήνοντας τον όποιο λόγο αντίθετο στις πράξεις της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας είπε χαρακτηριστικά με τον στόμφο που τον χαρακτηρίζει: «Η αντιπολιτευτική επιχειρηματολογία κρίθηκε στις εκλογές. Δεν υπάρχει λόγος να τα λέμε και να τα ξαναλέμε».

Χωρίς να απαντήσει σε τίποτα από αυτά που ταλανίζουν την ελληνική κοινωνία, ο Μάκης Βορίδης με την εμπρηστική ρητορική του καθόρισε τον δρόμο που θα ακολουθήσει η Νέα Δημοκρατία.

Τυφλός φανατισμός υπέρ του νεοφιλελευθερισμού χωρίς καμία διάθεση συζήτησης με την αντιπολίτευση για οποιοδήποτε θέμα. Εμείς έχουμε το 41% και κάνουμε ότι θέλουμε. «Ο κύκλος έκλεισε με τη συντριβή του αριστερού και δεξιού λαϊκισμού. Τώρα ανοίγει ένας καινούργιος μεγάλος πολιτικός κύκλος» τόνισε χαρακτηριστικά ο υπουργός Επικρατείας.

Και το απέδειξε άμεσα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης που με τη συμπόρευση της ακροδεξιάς θα αλλοιώσει με ένα νόμο και ένα άρθρο το εκλογικό σώμα της χώρας καταργώντας τις δύο προϋποθέσεις που πρέπει να πληροί ένας πολίτης για εγγραφεί στους εκλογικούς καταλόγους.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν κρατιέται και αποκαλύπτει με το καλημέρα όλη την ατζέντα που έκρυβε επιμελώς προεκλογικά.

documentonews.gr

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter