Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

Αποκαλυπτική η απολογία του δολοφόνου της παιδοψυχολόγου στην Λαμία

Εξαιρετικά αποκαλυπτική είναι η απολογία του δολοφόνου της παιδοψυχολόγου Θώμης Κουμπούρα, Χρήστου Μπαλαντίνα.

Ο δολοφόνος μιλάει για «έρωτά» με το θύμα, και περιγράφει γλαφυρά όσα έγιναν πριν την δολοφονία.

Στην απολογία αναφέρεται το κίνημα του Αρτέμη Σώρρα αλλά και όσα έγιναν την βραδιά της δολοφονίας. Ο δολοφόνος περιγράφει την εμπλοκή του ως πρόεδρος στην Ελλήνων Συνέλευσις στη Λάρισα και αποδίδει σε πλεκτάνη την καθαίρεσή του.

Ανατριχιαστικές γίνονται οι περιγραφές όταν μιλάει για τη βραδιά της δολοφονίας.

«Την πήρα τηλέφωνο, της είπα ότι τη χρειάζομαι γιατί έχουμε σοβαρό πρόβλημα. Έφτασα στη Λαμία. Ανεβήκαμε στο διαμέρισμα. Της είπα «θεά μου, χρειάζομαι την νόησή σου, έχουμε μεγάλη προδοσία». Κάτσαμε στην κουζίνα, έφερε κρασί, ήπια ένα ποτήρι, μου έβαλε κι άλλο. Άρχισα να της λέω γεγονότα, καταστάσεις και πιθανούς προδότες για να τα βάλουμε σε σειρά. Μετά γράφαμε στο κινητό της. Ήμουν ανήσυχους, έφερνα γύρους στο σπίτι. Η έντασή μου ήταν τεράστια. Πήγε να ανοίξει έναν καναπέ, εγώ ξεντύθηκα, την πήρα από το χέρι, της είπα μωρό μου έλα στο κρεβάτι, ξάπλωσε δίπλα μου.

Πήγα να τη φιλήσω, με σταμάτησε και μου είπε: Είσαι ένας καθαιρεμένος πρόεδρος και μπορεί να είσαι και ανθέλληνας. Συναντιόμασταν κρυφά και κάναμε έρωτα σε ξενοδοχεία στη Λαμία. Είχε σχέση με έναν ναυτικό τον Κυριάκο, γιαυτό ήθελε να κρατήσω μυστικό τη σχέση μας. Μου είπε ότι είχε πάρει τις αποφάσεις της και ότι θα ζήσει με τον Κυριάκο της:Της είπα «βρωμιάρα, με εκμεταλλεύτηκες για να περνάς καλά, με πρόδωσες και τον αγώνα μας και το έθνος μας και της έδωσα χαστούκι. Έπεσε πίσω στο κρεβάτι. Με έσπρωξε. Σήκωσα το κεφάλι μου και στο κρεβάτι ήταν ένας δράκος ζωντανός πράσινος. Έπρεπε να σκοτώσω τον δράκο».

Στο τέλος μάλιστα λέει:

«Πάλευα συνέχεια μέχρι που τον σκότωσα. Όλα αυτά τα πλάσματα σκόρπισαν όλα. Τη Θώμη δεν τη σκότωσα, ήταν στο μυαλό μου, αυτή με καθοδηγούσε, μου έλεγε τι θα κάνω. Έπαιρνα διάφορα πράγματα μου είπε να φύγουμε γιατί θα έρχονταν άλλοι να με σκοτώσουν. Την απελευθέρωσα από αυτόν τον δράκο». 

Σχόλια

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.