Αποκαλυπτικό έγγραφο: Ή προσλήψεις ή μείωση εξωτερικών ιατρείων και χειρουργείων, ξεκαθαρίζει ο διοικητής στο Θριάσιο

Αποκαλυπτικό έγγραφο: Ή προσλήψεις ή μείωση εξωτερικών ιατρείων και χειρουργείων, ξεκαθαρίζει ο διοικητής στο Θριάσιο

Η επιπλέον υποστελέχωση των νοσοκομείων από την αναστολή εργασίας των ανεμβολίαστων εργαζόμενων ήταν προφανές ότι θα προκαλέσει σοβαρά λειτουργικά προβλήματα στα νοσοκομεία που έτσι κι αλλιώς «στέναζουν» εδώ και 18 μήνες.

Το έγγραφο που δημοσιεύει το Documentonews αποκαλύπτει ότι ο διοικητής του «Θριάσιου» νοσοκομείου ενημερώνει την 2η Υγειονομική Περιφέρεια Πειραιώς και Αιγαίου, στα μέσα Αυγούστου – λίγες μέρες πριν τις αναστολές εργασίας των ανεμβολίαστων υγειονομικών – ότι προτίθεται να μειώσει βασικές λειτουργίες του νοσοκομείου με σκοπό την εξοικονόμηση ανθρωπίνων πόρων. «Tο νοσοκομείο μας προτίθεται να προβεί σε μείωση τακτικών εξωτερικών ιατρείων και χειρουργείων ενώ είμαστε ανοιχτοί σε προτάσεις της 2ης ΥΠΕ για μεταφορά κλινικών με μικρή πληρότητα ώστε να εξοικονομηθούν οι ανθρώπινοι πόροι» αναφέρει χαρακτηριστικά το έγγραφο.

Πρόκειται για έγγραφο της διοίκησης του Θριάσιου με το οποίο ενημερώνει την υγειονομική περιφέρεια που ανήκει σχετικά με το επιχειρησιακό πλάνο και τις προτάσεις διασφάλισης της εύρυθμης λειτουργία των δομών από 1-9-2021.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι στο ίδιος έγγραφο γίνεται ξεκάθαρο από την πλευρά της διοίκησης ότι ζητούσε προσωπικό για την κάλυψη αναγκών του νοσοκομείου από το περασμένο Μάρτιο κάτι που δεν πραγματοποιήθηκε και προτείνει και πάλι να προχωρήσουν άμεσα οι διαδικασίες για αυτές τις προσλήψεις.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter