Αποκαλυπτικός Ζεράρ Πικέ: «Προτείναμε στη διοίκηση μείωση των συμβολαίων μας για να φέρουμε πίσω στην Μπαρτσελόνα τον Νεϊμάρ»!

Αποκαλυπτικός Ζεράρ Πικέ: «Προτείναμε στη διοίκηση μείωση των συμβολαίων μας για να φέρουμε πίσω στην Μπαρτσελόνα τον Νεϊμάρ»!

«Είχε ειπωθεί πως ο Νεϊμάρ ήθελε να γυρίσει πίσω στην Μπαρτσελόνα, όμως υπήρχε πρόβλημα με το Financial Fair Play της UEFA. Ετσι όλοι οι ποδοσφαιριστές και όλο το staff μιλήσαμε με τη διοίκηση και προτείναμε να μειώσουμε τα χρήματα στα συμβόλαια μας εάν αυτό ήταν το πρόβλημα, προκειμένου να φέρουμε πίσω τον Νεϊμάρ» αποκάλυψε ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα, Ζεράρ Πικέ σε συνέντευξη του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Cadena Ser program El Larguero».

Ο 32χρονος άσος της Μπαρτσελόνα αποκάλυψε ακόμα τις συζητήσεις που είχαν οι παίκτες των «μπλαουγκράνα» με τον Νεϊμάρ, λίγο πριν μεταγραφεί στην Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά και τι ζήτησαν οι ποδοσφαιριστές από τη διοίκηση της ομάδας.

Είπε αρχικά ο Πικέ ότι «συζητήσαμε με τον πρόεδρο και γενικά θέλουμε να συνεργαζόμαστε με τον σύλλογο σε ο,τι πρόβλημα μπορεί να δημιουργηθεί. Έτσι αποφασίσαμε το καλοκαίρι να μειώσουμε τους μισθούς μας ώστε να βρεθεί λύση για να γυρίσει ο Νεϊμάρ. Τελικά όμως προέκυψαν άλλα θέματα και η μεταγραφή ναυάγησε».

Οσο για τις συζητήσεις μήπως και πείσουν τον βραζιλιάνο να μην φύγει από την ομάδα και πάει στο Παρίσι, ο διεθνής στόπερ της «Μπάρτσα» δήλωσε: «Λίγο πριν φύγει από την Μπαρτσελόνα είχαμε κάνει μία συζήτηση με τον Νεϊμάρ. Εκεί του είχαμε επισημάνει πως θα ήταν δύσκολα τα πράγματα. Του είχαμε πει “Νέϊ” πας σε μία χρυσή φυλακή, όμως τα πάντα μπορούν να συμβούν στο ποδόσφαιρο».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter