Αποκαλύπτουμε με αποδείξεις την πρωτοφανή αθλιότητα των «Ellinika Hoaxes» κατά του Documento – Τον λόγο έχει η Δικαιοσύνη

Αποκαλύπτουμε με αποδείξεις την πρωτοφανή αθλιότητα των «Ellinika Hoaxes» κατά του Documento – Τον λόγο έχει η Δικαιοσύνη

Σε μια ακόμα αθλιότητα κατά του Documento και του documentonews.gr προχώρησαν τα Ellinika Hoaxes, μόλις οι καραβανάδες τους ανέλαβαν το ρόλο του «μπάτσου» στο Facebook για τον δήθεν έλεγχο των fake news.

Μόνο που ακόμα δεν ανέλαβαν το ρόλο τους και αποκάλυψαν τη δημοσιογραφική ένδειά τους και την παντελή άγνοιά τους για το τι σημαίνει ρεπορτάζ, πληροφορία και έρευνα.

Τα Ellinika Hoaxes, υποστήριξαν και μάλιστα έκαναν και σχετική αναφορά στο Facebook, ότι ήταν δήθεν ψευδής η πληροφορία που μετέδωσε το documentonews στις 7 Μαΐου: «ότι δόθηκε εντολή στο πυρηνοκίνητο αεροπλανοφόρο «Αβραάμ Λίνκολν» να αποπλεύσει από την Κροατία μαζί με τα 6 αντιτορπιλικά συνοδείας του με προορισμό τη βάση της Σούδας στην Κρήτη».

Για να εξηγούμαστε και για να μαθαίνουν στα Ellinika Hoaxes τι σημαίνει και πώς γίνεται το ρεπορτάζ, απαντάμε:

Όχι μόνο οι πληροφορίες ήταν σωστές αλλά παραθέτουμε το πλήρες ιστορικό το οποίο συνοδεύεται από απόρρητα έγγραφα που έχουμε στη διάθεσή μας αλλά δεν κρίνουμε σκόπιμο αυτή τη στιγμή να δημοσιεύσουμε.

Το πλήρες ιστορικό είναι το εξής:

Το αεροπλανοφόρο «Αβραάμ Λίνκολν» βρισκόταν στη Μαγιόρκα της Ισπανίας από τις 15 ως τις 20 Απριλίου και έλαβε εντολή να κινηθεί προς το Σπλιτ της Κροατίας. Πριν φτάσει στην Κροατία έλαβε διαφορετική εντολή να κινηθεί νότια προς τη Μεσόγειο. Εν πλω, ενημερώθηκε ότι πρέπει να καταπλεύσει στη Σούδα που είναι το ένα από τα δυο λιμάνια (το άλλο είναι της Μασσαλίας) που μπορεί να ελλιμενιστεί το συγκεκριμένο αεροπλανοφόρο. Μαζί του ήταν έξι πλοία συνοδείας και υποβρύχια καθώς και το πλοίο αεροπορικής άμυνας USS LEYTE GULF του αεροπλανοφόρου.

H βάση της Σούδας ενημέρωσε αναγνωρισμένους contractors για την άφιξη των πλοίων με πρώτο το USS LEYTE GULF, προκειμένου να είναι σε ετοιμότητα για οτιδήποτε χρειαζόταν όπως ανεφοδιασμούς κλπ.

Ενώ αναμενόταν η άφιξη στις 7 Μάιου και συγκεκριμένα στις 13:55 ο αξιωματικός Ι.V έστειλε σήμα με τίτλο «Cancelled RTOP PV 19699» με το οποίο ενημέρωνε για τη ματαίωση της άφιξης. Είναι προφανές ότι για λόγους που οι ίδιοι οι Αμερικάνοι γνωρίζουν, ματαίωσαν την αποστολή.

Αυτά προς το παρόν. Τα υπόλοιπα στοιχεία μαζί με όλα τα απαραίτητα έγγραφα θα τα παρουσιάσουμε στα δικαστήρια.

Το Documento ενημερώνει ότι εάν και την πρώτη φορά τους συγχώρεσε αυτή την φορά θα προχωρήσει σε αγωγή κατά προσώπων αλλά και του site για συστηματική, εκδικητική προσπάθεια κατασυκοφάντησης και απαξίωσης της εφημερίδας, του site και των δημοσιογράφων του.

Καλούμε, επίσης, τα Ellinika Hoaxes να ενημερώσουν την κοινή γνώμη από πού χρηματοδοτούνται και τι ποσό πληρωμής συμφώνησαν με το Facebook για τις υπηρεσίες τους. Ερωτήματα που τους έχουμε θέσει επανειλημμένα γιατί αποτελούν μείζον θέμα διαφάνειας και για τα οποία δεν έχουμε πάρει απάντηση.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter