Αποκατάσταση διατηρητέου κτιρίου της Σχολής Καλών Τεχνών επί της Πειραιώς

Την αποκατάσταση του διατηρητέου κτιρίου της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών χρηματοδοτεί με 1,6 εκατ. ευρώ, η περιφέρεια Αττικής στο πλαίσιο της ενίσχυσης του πολιτιστικού χάρτη της Αττικής.

Η υπογραφή της Προγραμματικής Σύμβασης από την περιφέρεια, το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού και την Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών, άνοιξε το δρόμο για την αποκατάσταση του παλαιού διατηρητέου διώροφου κτιρίου της ΑΣΚΤ επί της οδού Πειραιώς στον δήμο Νίκαιας - Αγίου Ιωάννη Ρέντη. 

Με τις ηλεκτρομηχανολογικές και τις αρχιτεκτονικές παρεμβάσεις διαρρύθμισης εσωτερικών χώρων και αποκατάστασης των διατηρητέων προσόψεων καθώς και τις εργασίες στατικής ενίσχυσης θα καλυφθούν οι διδακτικές και διοικητικές ανάγκες της Σχολής, καθιστώντας την ένα τοπόσημο πολιτισμού και εκπαίδευσης της ευρύτερης περιοχής.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.