Αποκαταστάθηκε έγκαιρα η βλάβη στον αγωγό φυσικού αερίου στην Αγ. Παρασκευή

Φωτογραφία αρχείου

Το Σάββατο 11/7/2020, κατά τη διάρκεια εκτέλεσης εργασιών πεζοδρόμησης τμήματος πλατείας στο Δήμο Αγίας Παρασκευής, προκλήθηκε βλάβη αγωγού φυσικού αερίου που συντηρεί και λειτουργεί η Εταιρεία Διανομής Αερίου Αττικής, ως αποκλειστικός διαχειριστής του δικτύου στο Νομό Αττικής.

Αμέσως ενεργοποιήθηκε το πρωτόκολλο ασφαλείας για ανάλογες περιπτώσεις και η Ομάδα Διαχείρισης Κρίσεων της ΕΔΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, κινητοποιήθηκε το εξειδικευμένο τεχνικό κλιμάκιο, ενημερώθηκαν οι υπηρεσίες της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας και η περιοχή αποκλείστηκε για προληπτικούς λόγους για μικρό χρονικό διάστημα.

Το συνεργείο της ΕΔΑ ΑΤΤΙΚΗΣ που μετέβη άμεσα στο σημείο απεκατέστησε πλήρως τη βλάβη και τονίζεται ότι δεν υφίσταται κανένας κίνδυνος για τους κατοίκους και τους καταναλωτές, καθώς και για τις τροφοδοτούμενες με φυσικό αέριο εγκαταστάσεις της περιοχής.

Η ΕΔΑ ΑΤΤΙΚΗΣ συγχαίρει το προσωπικό της εταιρείας και τους συνεργαζόμενους φορείς για την ετοιμότητα που επέδειξαν στην αντιμετώπιση του συμβάντος. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.