Αποκαταστάθηκε η βλάβη στον αγωγό φυσικού αερίου στη λεωφόρο Ποσειδώνος – «Κανένας κίνδυνος»

Αποκαταστάθηκε η βλάβη στον αγωγό φυσικού αερίου στη λεωφόρο Ποσειδώνος – «Κανένας κίνδυνος»

Αποκαταστάθηκε η βλάβη σε αγωγό φυσικού αερίου στην παραλιακή που προκλήθηκε νωρίτερα σήμερα από εκσκαφέα που χρησιμοποιείται στα έργα ανάπλασης του παραλιακού μετώπου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έγιναν γνωστές, ο αγωγός ήταν θαμμένος σε βάθος τεσσάρων μέτρων, ενώ οι εταιρείες που κατασκευάζουν τα έργα διαθέτουν χάρτες των δικτύων (φυσικού αερίου και άλλων) της περιοχής.

Ο χειριστής του εκσκαφέα ειδοποίησε άμεσα για το ατύχημα, η παροχή αερίου διακόπηκε αμέσως, ενώ εξειδικευμένα συνεργεία έσπευσαν στο σημείο και

έχουν προχωρήσει ήδη σε αποκατάσταση της βλάβης στον αγωγό.

Οι καταναλώσεις φυσικού αερίου αυτήν την εποχή είναι περιορισμένες, καθώς ο κύριος όγκος προορίζεται για θέρμανση.

Να σημειωθεί ότι εξαιτίας της βλάβης, διακόπηκε για περίπου 15 λεπτά η κυκλοφορία των αυτοκινήτων στη λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ρεύμα προς τον Πειραιά.

Κανένας κίνδυνος διαρροής αερίου στην παραλιακή

Καθησυχαστική εμφανίστηκε η εκπρόσωπος της Εταιρείας Διανομής Αερίου Αττικής Κυρία Έλενα Χατζηγεωργάκη με δήλωσή της στο documentonews.gr σχετικά με τη διαρροή φυσικού αερίου στην Λεωφόρο Ποσειδώνος. Όπως είπε, «από την πρώτη στιγμή έσπευσαν τα συνεργεία της ΕΔΑ Αττικής. Έκλεισαν τις βάνες παροχή αερίου και δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος διαρροής».  

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μυστικά & Documento

26/06/2022, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter