Αποκατέστησαν τον Ιωάννη Καραγεώργη σχετικά με δημοσιεύματα για δήθεν σχέσεις με τη Ρωσία

Αποκατέστησαν τον Ιωάννη Καραγεώργη σχετικά με δημοσιεύματα για δήθεν σχέσεις με τη Ρωσία

Σε αποκατάσταση του Ιωάννη Καραγεώργη, προχώρησε η ιστοσελίδα mononews.gr, για δημοσιεύματα εναντίον του, που αφορούσαν δήθεν σχέσεις του εφοπλιστή με ρωσικό χρήμα.

Ειδικότερα, κατόπιν εξώδικων δηλώσεων του εφοπλιστή, κ. Ιωάννη Καραγεώργη, το mononews.gr δήλωσε ότι «σε καμία περίπτωση δεν είχε πρόθεση να βλάψει την τιμή και την υπόληψη του κ. Ιωάννη Καραγεώργη, την προσωπικότητα του οποίου και την επαγγελματική διαδρομή σέβεται απεριόριστα», και περαιτέρω δηλώνει ότι «ουδεμία πρόθεση στοχοποίησης αυτού υπήρχε εκ μέρους μας».

Παράλληλα, σημειώνει ότι «αποδεχόμενo το αίτημα του κ. Ιωάννη Καραγεώργη και τις διευκρινίσεις που παρασχέθηκαν σχετικά με τα αναγραφόμενα στις εν λόγω δημοσιεύσεις, και αποκαθιστώντας δίκαια αυτόν στο πλαίσιο της δημοσιογραφικής δεοντολογίας, προχωρήσαμε σε αποανάρτηση όλων των αναρτήσεων που τον αφορούν, καθώς οι αναφορές που έγιναν σε αυτές τις δημοσιεύσεις κατά τους ισχυρισμούς του, τους οποίους δεν έχουμε κάποιον λόγο να αμφισβητήσουμε, δεν ανταποκρίνονταν στα όσα πραγματικά έχουν συμβεί και ήταν ανακριβείς, και του ζητούμε συγγνώμη και δηλώνουμε ότι λυπούμαστε ιδιαίτερα για την ταλαιπωρία του».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter