Αποκαθίστανται τα προβλήματα στην Αττική από τον χιονιά – Κανονικά τα δρομολόγια του ΗΣΑΠ

Αποκαθίστανται τα προβλήματα στην Αττική από τον χιονιά – Κανονικά τα δρομολόγια του ΗΣΑΠ

Σταδιακά αποκαθίστανται τα προβλήματα στην Αττική από την επέλαση του «Τηλέμαχου».

Συγκεκριμένα, αποκαθίσταται σταδιακά η ηλεκτροδότηση στις περιοχές των Βορείων προαστίων της Αττικής όπου σημειώθηκαν το πρωί διακοπές ρεύματος λόγω της κακοκαιρίας. Σύμφωνα με τα αρμόδια στελέχη του ΔΕΔΔΗΕ τα προβλήματα εντοπίζονται σε τμήματα των περιοχών Αγίου Στεφάνου, Δροσιάς, Εκάλης, Άνοιξης, στο Καπανδρίτι, τον Κάλαμο, τον Ωρωπό κα. Οι βλάβες οφείλονται κατά κύριο λόγο σε πτώση δένδρων στις γραμμές του ηλεκτρικού.

Κανονικά η λειτουργία του ΗΣΑΠ

Παράλληλα αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στο τμήμα Ειρήνη- Κηφισιά της Γραμμής 1 του μετρό (ηλεκτρικός). Η κίνηση πλέον διεξάγεται κανονικά σε ολόκληρο το δίκτυο της ΣΤΑΣΥ.

Αποκαταστάθηκε η κίνηση στη λεωφόρο Διονύσου

Κανονικά διεξάγεται πλέον η κίνηση των οχημάτων στη λεωφόρο Διονύσου, που είχε διακοπεί λόγω της χιονόπτωσης. Επίσης, πραγματοποιείται εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων γίνεται, εδώ και λίγη ώρα, λόγω του παγετού, στη λεωφόρο Αττικού Άλσους, από την οδό Έβρου και στην οδό Καρπενησιώτη, από την Βριλησσού, στο Γαλάτσι, σύμφωνα με την ενημέρωση της Τροχαίας. 

Σταδιακή αποκατάσταση των δρομολογίων του προαστιακού προς αεροδρόμιο

Αποκαθίστανται σταδιακά και τα δρομολόγια του προαστιακού σιδηροδρόμου προς το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» μετά την απόσυρση του ακινητοποιημένου συρμού στη ζώνη Πεντέλης, σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Διαβάστε επίσηςΑποκαταστάθηκε η κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter