Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

Αποκλεισμένοι από τα χιόνια κτηνοτρόφοι στα Σφακιά

Αποκλεισμένοι, από τα χιόνια αλλά χωρίς να αντιμετωπίζουν κάποιο σοβαρό πρόβλημα βρίσκονται τρεις κτηνοτρόφοι σε ποιμνιοστάσιο στην περιοχή Μουρί των Σφακίων.

Οι τρεις άνδρες πήγαν χθες την περιοχή για να φροντίσουν τα ζώα τους. Εξαιτίας της χιονόπτωσης όμως όταν επιχείρησαν να φύγουν αυτό δεν ήταν δυνατόν, με συνέπεια να μην μπορούν να μετακινηθούν.

Για το περιστατικό έχουν ενημερωθεί οι αρχές αν και η προσέγγιση του σημείου με μηχανήματα είναι αδύνατη. Πάντως οι τρεις άνδρες έχουν την δυνατότητα επικοινωνίας, είναι καλά στην υγεία τους ενώ ο χώρος που βρίσκονται είναι αρκετά οργανωμένος.

Εν τω μεταξύ η συνεχιζόμενη χιονόπτωση στα ορεινά εξακολουθεί και προκαλεί μικροπροβλήματα κατά τόπους στο οδικό δίκτυο. Ειδικότερα πρόβλημα υπάρχει στο δρόμο προς τον Ομαλό ενώ στον δήμο Σφακίων η κατάσταση είναι καλή καθώς δεν υπάρχει αποκλεισμένη περιοχή.

Όσοι πάντως έχουν προγραμματίσει κάποια μετακίνηση τις επόμενες ώρες θα κρίνεται απαραίτητο να λαμβάνουν υπόψη τους τις καιρικές συνθήκες και να κινούνται με προσοχή στο οδικό δίκτυο, καθώς σε πολλά σημεία επικρατεί παγετός.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.