Αποκλεισμοί-σοκ και για Ζβέρεβ και Βένους Ουίλιαμς στο Γουίμπλεντον!

Αποκλεισμοί-σοκ και για Ζβέρεβ και Βένους Ουίλιαμς στο Γουίμπλεντον!

Με τρεις εκπλήξεις πρώτου μεγέθους ολοκληρώθηκε η πρώτη μέρα του περίφημου τουρνουά τένις του Γουίμπλεντον, καθώς εκτός του Στέφανου Τσιτσιπά από τον πρώτο γύρο του τουρνουά αποκλείστηκαν δυο ακόμη από τα φαβορί…

Η μεγαλύτερη έκπληξη από όλες ήέγινε στις γυναίκες, εκεί όπου η η τρομερή 15χρονη Αμερικανίδα Κόκο Γκοφ (νο 301 στην παγκόσμια κατάταξη) απέκλεισε με 2-0 σετ (6-4, 6-4)την πέντε φορές νικήτρια του Γουίμπλεντον, την 39χρονη Βίνους Ουίλιαμς, αδελφή της περίφημης Σερένα. Η νεαρή Γκοφ, που έγινε η νεαρότερη αθλήτρια που καταφέρνει να προκριθεί στον 2ο γύρο του περίφημου τουρνουά από το 1991 μέχρι σήμερα, θα αντιμετωπίσει στον β’ γύρο την Μαγκνταλένα Ριμπαρίκοβα!

Οι εκπλήξεις της πρώτης μέρας ολοκληρώθηκαν στους άντρες, καθώς μετά τον Στέφανο Τσιτσιπά και ο Αλεξάντερ Ζβέρεβ (νο 5 στην παγκόσμια κατάταξη) έπεσε θύμα έκπληξης. Ο Γερμανός τενίστας έχασε 3-1 σετ (4-6, 6-3, 6-2, 7-5) από τον Τσέχο Γίρι Βέσελι, παρά το γεγονός ότι κέρδισε το πρώτο σετ.

Ο 25χρονος Τσέχος (νο 106 στην παγκόσμια κατάταξη) ήταν εξαιρετικός, εκμεταλλεύτηκε όλα τα λάθη του αντιπάλου του και πέτυχε τη δεύτερη νίκη της καριέρας του απέναντι σε τενίστα του top-5.

Αντίθετα με τους Τσιτσιπά, Ζβέρεβ, οι Νόβακ Τζόκοβιτς και Σταν Βαβρίνκα πέρασαν άνετο απόγευμα στα κορτς. Ο Σερβος κάτοχος του τίτλου επιβλήθηκε 3-0 σετ (6-3, 7-5, 6-3) του Φιλίπ Κολσράιμπερ.

Από την πλευρά του ο Στάνισλας Βάβρινκα κέρδισε επίσης 3-0 σετ τον Βέλγο Ρούμπεν Μπέμελμανς (6-3, 6-2, 6-2)

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter