Αποκλεισμός κεντρικού δρόμου στο Λονδίνο λόγω «αστυνομικού περιστατικού»

Αποκλεισμός κεντρικού δρόμου στο Λονδίνο λόγω «αστυνομικού περιστατικού»

Ένας κεντρικός δρόμος στο ανατολικό Λονδίνο έκλεισε εν μέρει λόγω ενός σημαντικού αστυνομικού περιστατικού, δήλωσε η υπηρεσία που διαχειρίζεται το σύστημα των μέσων μαζικής μεταφοράς της βρετανικής πρωτεύουσας.

Η υπηρεσία Transport for London ανέφερε στο Twitter πως η East India Dock Road έκλεισε εν μέρει και στις δύο κατευθύνσεις λόγω ενός «σημαντικού αστυνομικού περιστατικού». Η αστυνομία του Λονδίνου δεν έχει κάνει προς το παρόν κανένα σχόλιο.

Συγκεκριμένα, η βρετανική αστυνομία συνέλαβε έναν άνδρα για αδικήματα σχετιζόμενα με οπλοκατοχή, στο πλαίσιο μιας επιχείρησης κατά την οποία αναγκάστηκε να κλείσει για μικρό χρονικό διάστημα τον κεντρικό δρόμο στο Λονδίνο.

Σε μια προγραμματισμένη επιχείρηση, οι αστυνομικοί σταμάτησαν ένα όχημα στην East India Dock Road και συνέλαβαν τον άνδρα. Οι αρχές διευκρίνισαν ότι το συμβάν αυτό δεν σχετίζεται με τρομοκρατικές ενέργειες.

Ένας δημοσιογράφος του πρακτορείου Reuters που βρισκόταν στο σημείο ανέφερε ότι οι αστυνομικοί ήταν ένοπλοι και ότι το αυτοκίνητο που σταμάτησαν για έλεγχο είχε σπασμένο το τζάμι ενός παραθύρου.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter