Αποκλειστική δήλωση-παρέμβαση του πρωθυπουργού για τους δυο στρατιωτικούς, εκτάκτως το Μεγάλο Σάββατο στο Documento

Αποκλειστική δήλωση-παρέμβαση του πρωθυπουργού για τους δυο στρατιωτικούς, εκτάκτως το Μεγάλο Σάββατο στο Documento

Με μια δήλωση-παρέμβαση μέσω του Documento που κυκλοφορεί εκτάκτως το Μεγάλο Σάββατο, ο πρωθυπουργός στέλνει μήνυμα στους Έλληνες στρατιωτικούς αλλά εμμέσως πλην σαφώς και στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

-Ο Αλέξης Τσίπρας απευθύνεται σε προσωπικό τόνο στους δυο έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στις τουρκικές φυλακές και διατυπώνει ευθέως την απαίτηση της χώρας και όλων των Ελλήνων για την άμεση απελευθέρωσή τους.

-Ελληνοτουρκικά. Το νέο δόγμα του Μαξίμου στα εθνικά θέματα. Πώς ο «σουλτάνος» γέμισε τα κιτάπια με εχθρούς. Το οθωμανικό όνειρο του Ταγίπ.

-Ναρκόπλοιο Noor 1. Ανοίγει το κρυφό κινητό του ισοβίτη Γιαννουσάκη.

-Σπύρος Λάππας: «Δεν είναι στα καθήκοντα του υπουργού να λαδώνεται». Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εξηγεί γιατί η πλειοψηφία επιστρέφει την υπόθεση Novartis στην τακτική δικαιοσύνη.

-Αρχαιότητες για Όσκαρ και… Χρυσά Βατόμουρα. Επιστήμονες και καλλιτέχνες μιλάνε για τα όρια μεταξύ αξιοποίησης και προστασίας της πολιτιστικής κληρονομιάς.

-Λογοκρισία. Ο Μοντιλιάνι «ξεγύμνωσε» τους θεματοφύλακες του καθωσπρεπισμού.

-Αγρότες. Όλο το σχέδιο για το κούρεμα των «κόκκινων» δανείων. Μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του εξωδικαστικού μηχανισμού οι αιτήσεις αγροτών και κτηνοτρόφων.

-Αυξήσεις 4%+4$ σε δυο δόσεις για τον κατώτατο μισθό. Τον Σεπτέμβριο η πρώτη δόση.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter