Αποκλειστική συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στο Documento που κυκλοφορεί την Κυριακή

Αποκλειστική συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στο Documento που κυκλοφορεί την Κυριακή

 «Εμείς θα βγάλουμε την Ελλάδα από την κρίση. Θα πετύχουμε κι ας μην αρέσει σε δανειστές και διαπλοκή», δηλώνει ο πρωθυπουργός στην συνέντευξή του στο Documento.

Ο Αλέξης Τσίπρας εν μέσω μιας ακόμη κρίσιμης διαπραγμάτευσης με τους δανειστές, παρουσιάζει τους στόχους της ελληνικής πλευράς και κατηγορεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι επιχείρησε να υπονομεύσει τις προσπάθειες της κυβέρνησης στο Βερολίνο. 

Παράλληλα κάνει λόγο για έναν βιώσιμο συμβιβασμό, για αλλαγές στην καθημερινότητα των πολιτών και ανακούφιση των ασθενέστερων ενώ βάλλει κατά των παραθεσμικών κέντρων και θέτει το ζήτημα της δημοκρατίας εν μέσω επιτροπείας.

Στο εδώλιο για ασέλγεια κατά ανηλίκων ο Νίκος Γεωργιάδης. Ο πρώην βουλευτής της ΝΔ και σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη, δικάζεται για ασελγείς πράξεις σε ανηλίκους έναντι αμοιβής, μετά τις αποκαλύψεις του HOTDOC.

Νέα Δημοκρατία: Γοργόνες και μάγκες συγκρούονται για την αξιολόγηση. Οι δηλώσεις Μεϊμαράκη ανέδειξαν την υπόγεια σύγκρουση. Καραμανλικοί, μητσοτακικοί, κεντροδεξιοί και ακροδεξιοί, βρίσκονται στα χαρακώματα.

Τάκης Θεοδωρικάκος: Το παιδί της ΚΝΕ που είπε στη ΝΔ το μέγα «ναι»!

Πώς ο προερχόμενος από το ΚΚΕ δημοσκόπος, πέρασε από το ΠΑΣΟΚ για να καταλήξει στη ΝΔ.

Μαρκ Φερό: η Γερμανία δεν πλήρωσε το χρέος της στην Ευρώπη.

Ο κορυφαίος Γάλλος ιστορικός μιλά για το Ισλάμ, την Μέρκελ και προειδοποιεί ότι υποτιμάμε «το σύμπτωμα Μαρίν Λεπέν»

Έρευνα. Οι ανεξιχνίαστες πολιτικές δολοφονίες που συγκλόνισαν τον κόσμο

Μυρωδιά αίματος και παρακράτους συνοδεύει τις μυστηριώδεις εκτελέσεις πολιτικών προσώπων μαζί μ’ ένα τσουνάμι από θεωρίες συνωμοσίας.

Κατερίνα Στεφανίδη: «Κοιμάμαι ήσυχη, γιατί κάνω καθαρό αθλητισμό». Το χρυσό κορίτσι του ελληνικού αθλητισμού ανοίγει την καρδιά του στο Documento και αποκαλύπτει το μυστικό της επιτυχίας της.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter