Αποκλειστική συνέντευξη του Γιώργου Νταλάρα στο Docville, την Κυριακή με το Documento

Αποκλειστική συνέντευξη του Γιώργου Νταλάρα στο Docville, την Κυριακή με το Documento

Ο Γιώργος Νταλάρας σε συνέντευξη του στην Εμυ Ντούρου μιλάει για τη μουσική, την κοινωνία, την άνοδο της ακροδεξιάς και την αναγκαιότητα του «αντι-νταλαρικού» κύματος αφού, όπως λέει χαρακτηριστικά, «ευτυχώς υπάρχει αλλιώς θα ήταν όλα μονόδρομος και βαρετά».

-Ξεκινάει το 24ο κινηματογραφικό φεστιβάλ της Αθήνας «Νύχτες Πρεμιέρας» και ο Κωνσταντίνος Καϊμάκης θυμάται πώς και πότε ξεκίνησαν όλα, ενώ σημειώνει τα σημαντικά ραντεβού του φετινού προγράμματος.

-Λίγες ημέρες προτού ο Γιώργος Μαργαρίτης ανέβει στη σκηνή του Θεάτρου Βράχων για να γιορτάσει μαζί με μεγάλους δημιουργούς και τραγουδιστές τα σαράντα χρόνια της δισκογραφίας του, μίλησε στο Documento και την Εμυ Ντούρου για την καριέρα του.

-Το φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους που γίνεται στη Δράμα έχει καταφέρει ύστερα από 41 χρόνια ζωή να είναι πιο ελκυστικό από ποτέ. Ο καλλιτεχνικός διευθυντής Αντώνης Παπαδόπουλος αναφέρει τους λόγους που γίνεται αυτό καθώς και τα βασικά χαρακτηριστικά του φετινού προγράμματος.

-Ό,τι θα δούμε στον Νέο Κόσμο τη φετινή θεατρική σεζόν. Οι 26 παραστάσεις του Θεάτρου Νέου Κόσμου που δεν πρέπει να χάσουμε σε ένα χορταστικό αφιέρωμα από την Αφροδίτη Ερμίδη.

-Ειδική ενότητα για τη νέα σχολική χρονιά που μόλις ξεκίνησε με δύο σημαντικές επιστημονικές καταθέσεις: ο δρ Γεώργιος Θ. Παυλίδης, μέλος της Διεθνούς Ακαδημίας Ερευνών Μαθησιακών Δυσκολιών, μιλάει για τη δυσλεξία, μια ειδική μαθησιακή δυσκολία ανάγνωσης και γραφής και την αποτελεσματική αντιμετώπισή της και η Σοφία Ανδρεοπούλου, MSc Ψυχολόγος – Παιδοψυχολόγος, μας δίνει την άποψη της ειδικού για κάτι που θα αντιμετωπίσουν χιλιάδες οικογένειες αυτές τις ημέρες: το άγχος του αποχωρισμού. Την ειδική ενότητα Εκπαίδευση 0-6 κλείνει ένα θέμα για παιδιά μικρότερης ηλικίας: προτάσεις δημιουργικής απασχόλησης για μωρά 0 έως 3 χρόνων, το οποίο απευθύνεται σε γονείς που ενδιαφέρονται για την ψυχοσωματική ανάπτυξη των παιδιών τους ήδη από την βρεφική τους ηλικία. Στο ρεπορτάζ η Αφροδίτη Ερμίδη.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter