Αποκλειστικό: Ετοιμάζονται να ασκήσουν νέα δίωξη στον Δημήτρη Κουφοντίνα

Αποκλειστικό: Ετοιμάζονται να ασκήσουν νέα δίωξη στον Δημήτρη Κουφοντίνα

Λίγες ημέρες μετά την διακοπή της απεργίας πείνας και την χορήγηση της τρίτης άδειας του από τη φυλακή κάλεσαν τον Δημήτρη Κουφοντίνα να δώσει… εξηγήσεις ως ύποπτος τέλεσης εγκλήματος που φέρεται να διέπραξε μέσα στη φυλακή! 

Τι έκανε ο Δημήτρης Κουφοντίνας και ερευνάται, όταν είναι γνωστό ότι είναι ένας από τους πλέον υποδειγματικούς σε συμπεριφορά κρατούμενους; Έκανε ότι έχουν κάνει από καταβολής… φυλακών χιλιάδες κρατούμενοι .

Εξέφρασε την αλληλεγγύη του σε απεργό πείνας με μια ανακοίνωση και έτερον ουδέν… Παρόμοια στάση είχαν επιδείξει και δεκάδες άλλοι κρατούμενοι συμπαραστεκόμενοι στην απεργό πείνας.

Τον ελέγχουν, μεταξύ άλλων, και για απλή συνέργεια σε στάση κρατουμένου, αδίκημα που τιμωρείται σε βαθμό κακουργήματος.

Η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου, που τελευταία ασχολείται ιδιαίτερα με τον συγκεκριμένο κρατούμενο δείχνοντας ξεκάθαρα ότι δεν τον θέλει έκτος φυλακής, παρότι πληροί όλες τις προϋποθέσεις που θέτει ο νόμος, είπε – σύμφωνα με πληροφορίες μας- να βάλει για άλλη μια φορά το χεράκι της. Αφού δεν μπόρεσε να τον ελέγξει πειθαρχικά, παρήγγειλε την διενέργεια ποινικής προκαταρκτικής εξέτασης κι έχει ήδη σταλεί από εισαγγελέα η… κλήση στον Δημ. Κουφοντίνα για παροχή ανωμοτί εξηγήσεων…

Το παρασκήνιο όλης της υπόθεσης αργότερα στο Documentonews.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter