Αποκλειστικό – Ηλιούπολη: Στην 18χρονη τα ρίχνει ο αστυνομικός – Ολόκληρη η απολογία του

Αποκλειστικό – Ηλιούπολη: Στην 18χρονη τα ρίχνει ο αστυνομικός – Ολόκληρη η απολογία του

Στο 18χρονο θύμα – όπως ήταν άλλωστε αναμενόμενο – τα ρίχνει ο 39χρονος αστυνομικός στην απολογία του.

«Με κατηγορεί εκδικητικά και έχει πει ψέματα γιατί εγώ της ζήτησα να σταματήσει τη δουλειά και να χωρίσουμε και δεν δέχτηκα αυτή να εξακολουθεί να εκδίδεται και να γυρίζει ταινίες», υποστήριξε στην απολογία του αρνούμενος όλες τις κατηγορίες ο 39χρονος αστυνομικός που κατηγορείται ότι κρατούσε αιχμάλωτη και εξέδιδε την 18χρονη στην Ηλιούπολη.

Κατά την απολογία του ενώπιον του ανακριτή ο αστυνομικός υποστήριξε ότι η 18χρονη εκδιδόταν εδώ και δύο χρόνια και πως εκείνος μάλιστα όχι μόνο δεν συνέβαλε σε αυτό αλλά της ζητούσε να σταματήσει. Παράλληλα ισχυρίστηκε ότι δεν είχε ιδέα ότι το θύμα είχε προφίλ στην ιστοσελίδα kingshustler.com. Εντύπωση προκαλεί φυσικά και το γεγονός ότι ο ίδιος παραδέχεται μεν ότι την έφερε σε επαφή με τον κ. Σειρηνάκη αλλά… δεν είχε σκεφτεί κάτι πονηρό και επικαλείται άγνοια για τη δημιουργία της ταινίας.

«Μου είπε ότι από την ηλικία των 16 ετών δούλευε σαν συνοδός και εκδιδόταν (…) Δεν μου είπε περισσότερες λεπτομέρειες, ούτε και εγώ την πίεσα, απλά της είπα ότι αυτό δεν μου αρέσει. Αυτή μου είπε ότι ακόμα και τώρα, που είμαστε μαζί, το κάνει περιστασιακά και από αυτό βγάζει πολύ καλά χρήματα και από αυτά συντηρεί και την οικογένειά της», λέει χαρακτηριστικά στην απολογία του στην οποία σημειώνει ότι η 18χρονη του είχε εκμυστηρευτεί ότι ο πατέρας της τη βίαζε και ότι ένας φίλος της την εξέδιδε κατά το παρελθόν:

«Μου είπε ότι ο πατέρας της τη βίαζε από 14 χρόνων και ότι ο πρώην φίλος της, ο … , ήταν αυτός που την εξέδιδε και τη χτυπούσε. Εγώ της είπα ότι θα τη βοηθήσω αλλά θα πρέπει να ξεκόψει από όλα αυτά, και από τα ναρκωτικά, ακόμη και από το τσιγάρο».

Ο κατηγορούμενος που είχε τεθεί σε αργία, μεταξύ άλλων υποστήριξε πως η 18χρονη έκανε χρήση ναρκωτικών και πως ο ίδιος δεν την είχε κακοποιήσει, εκτός από την ημέρα της φυγής της που της έδωσε ένα χαστούκι. Αρνήθηκε κατηγορηματικά τα περί εμπορίας ανθρώπου παρουσιάζοντας μάλιστα τον εαυτό του ως τελείως αντίθετο με την δημιουργία ταινίας ερωτικού περιεχομένου, ωστόσο παραδέχεται ότι ο ίδιος έφερε την κοπέλα σε επαφή με τον παραγωγό ερωτικών ταινιών κ. Σειρηνάκη.

«Είχε δει από τον λογαριασμό μου στο Facebook ότι γνωρίζω τον κ. Σειρηνάκη και μου είχε ζητήσει να τον γνωρίσει, να τη φέρω σε επαφή μαζί του. (…) Εγώ την είχα γνωρίσει στον κ. Σειρηνάκη με τον οποίο είχαμε βγει μαζί για καφέ όλοι και δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα. (…) Από μόνη της μου αποκάλυψε ότι την προηγούμενη Δευτέρα και Τρίτη πήγε στον Σειρηνάκη και έκανε γυρίσματα έναντι αμοιβής, την οποία δεν γνωρίζω. Από τη στιγμή που γνώρισε τον Σειρηνάκη εξέφρασε την επιθυμία να γυρίσει ταινίες και εγώ την απέτρεπα και της έλεγα να το σκεφτεί γιατί η ταινία ήταν κάτι που θα τη στιγμάτιζε για όλη της τη ζωή και έπρεπε να το σκεφτεί πολύ καλά. Ενώ, αφού ήδη εκδιδόταν εδώ και χρόνια, σε αυτό εγώ δεν μπορούσα να κάνω κάτι και αυτό, αν ήθελε, μπορούσε να το σταματήσει κάποια στιγμή. (…) Όταν μου είπε για την ταινία, εγώ νευρίασα και χάλασε το κλίμα μεταξύ μας γιατί στεναχωρήθηκα και ζήλευα και της το έδειξα. Εμένα με ενόχλησε πρώτον ότι είχα καταλάβει ότι έκανε χρήση ναρκωτικών, κυρίως κοκαΐνης και χασίς, και κάποια φορά προσπάθησε να το φέρει στο σπίτι και εγώ της το απαγόρευσα και επίσης με πείραξε και η πρωτοβουλία να γυρίσει ταινία», ισχυρίστηκε χαρακτηριστικά στην απολογία του.

Αναφερόμενος στα τραύματα που φέρει το θύμα, τα αποδίδει σε τρεις άνδρες που βρέθηκαν με τη 18χρονη το βράδυ της Τετάρτης, οι οποίοι τη χτύπησαν και τη βίασαν. Μάλιστα ο ίδιος αναφέρει ότι μετά από αυτό το περιστατικό ζήτησε στο θύμα να χωρίσουν.

«Η … την Τετάρτη το βράδυ έφυγε από το σπίτι και γύρισε το πρωί. Την έφερε ένα άσπρο αυτοκίνητο, όπου ήταν δύο άντρες. Ήταν χτυπημένη κυρίως στο πρόσωπο αλλά είχε και διάφορα σημάδια, κυρίως στο σώμα της. Όταν την ρώτησα τι έγινε, μου είπε ότι πήγε σε ένα ραντεβού και εκεί δεν ήταν ένας αλλά τρεις, οι οποίοι τη βίασαν και της πήραν τα χρήματα και τη χτύπησαν. Εγώ επειδή της είχα πει να μην το ξανακάνει και αυτή δεν με άκουσε, της ζήτησα να χωρίσουμε και να φύγει από το σπίτι. Με παρακαλούσε να μην την διώξω και εγώ την άφησα να παραμείνει στο σπίτι και της ζήτησα χρόνο για να ηρεμήσω».

Όσον αφορά την ημέρα που η 18χρονη κοπέλα κατάφερε να διαφύγει ο 39χρονος κατηγορούμενος υποστήριξε πως «αυτή ήταν νευρική και τσακωθήκαμε και εγώ της έριξα μία σφαλιάρα και αυτή με έβρισε και άνοιξε την πόρτα και έφυγε από το σπίτι μου και μου είπε «Τι έκανες; Θα δεις ρε μαλάκα». Εγώ όταν έφυγε από το σπίτι άφησα να περάσει λίγη ώρα και μετά επειδή ανησύχησα πήρα τηλέφωνο τη μητέρα της και της είπα να έρθει από το σπίτι και να μιλήσουμε. Όσο καιρό μέναμε μαζί ερχόταν η μητέρα της και ο αδερφός της από το σπίτι. Έτσι ήρθε και η μητέρα της και της είπα ότι είχε φύγει και της αποκάλυψα όλα όσα μου είχε πει η …. και αυτή μου είπε ότι γνώριζε ότι έπαιρνε ναρκωτικά και είχε υποψιαστεί ότι εκδιδόταν η κόρη της. Η μητέρα της ένιωθε ασφάλεια για το ότι η … έμεινε σε μένα»

Η απολογία του 39χρονου κατηγορούμενου έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την κατάθεση του θύματος που περιέγραψε τα όσα δραματικά πέρασε το διάστημα που παρέμεινε αιχμάλωτη στο σπίτι του αστυνομικού τον οποίο κατήγγειλε ότι την χτυπούσε, τη βίαζε, την απειλούσε ότι θα την σκοτώσει και την εξέδιδε.

Διαβάστε επίσης: Ηλιούπολη: Σοκ και αποτροπιασμός από την κατάθεση της 18χρονης για τον αστυνομικό και τον πατέρα της

Ολόκληρη η απολογία του 39χρονου αστυνομικού:

Αρνούμαι τις αποδιδόμενες κατηγορίες

Είμαι σε αργία γιατί έχω πειθαρχικό παράπτωμα για τις κατηγορίες σε απειλή και εξύβριση. Με την… γνωρίστηκα στα τέλη Μαΐου 2021. Οταν γνωριστήκαμε, κάναμε παρέα στην αρχή και είχαμε ερωτική επαφή, και μετά από μια εβδομάδα μού ζήτησε να μείνει στο σπίτι μου και αυτό κατάλαβα ότι μου το ζήτησε γιατί ήθελε να ξεφύγει από το οικογενειακό της περιβάλλον γιατί υπήρχαν προβλήματα και η ίδια μου είχε πει ότι την είχαν διώξει κατά καιρούς από το σπίτι.

Εγώ είμαι σε διάσταση, η γυναίκα μου έχει φύγει και έχει εγκαταλείψει το παιδί και εγώ το μεγαλώνω μόνος μου και έχω την αποκλειστική επιμέλεια με δικαστική απόφαση. Αυτή μου είπε ότι θα με βοηθάει με το παιδί, όπως και έκανε, και με την κόρη μου είχε άριστες σχέσεις και είμαστε σαν οικογένεια μέσα στο σπίτι. Οι σχέσεις μας ήταν πάρα πολύ καλές, σιγά σιγά ενώ κέρδισα την εμπιστοσύνη της, άρχισε να μου λέει κάποια πράγματα για το παρελθόν της. Μου είπε ότι από την ηλικία των 16 ετών δούλευε σαν συνοδός και εκδιδόταν και μου ανέφερε κάποια ονόματα, του Τάσου Πετράκη και κάποιου Ντανιέλ, οι οποίοι μένουν μαζί σε κάποια βίλα στο Λαγονήσι. Δεν μου είπε περισσότερες λεπτομέρειες, ούτε και εγώ την πίεσα, απλά της είπα ότι αυτό δεν μου αρέσει. Αυτή μου είπε ότι ακόμα και τώρα, που είμαστε μαζί, το κάνει περιστασιακά και από αυτό βγάζει πολύ καλά χρήματα και από αυτά συντηρεί και την οικογένειά της.

Εγώ έβλεπα ότι είχε μεγάλη σεξουαλική εμπειρία, ασυνήθιστη για ένα κορίτσι 18 χρονών και πέρα από αυτό, έλειπε πολλές ώρες και είχε οικονομική άνεση. Όπως σας είπα, έλειπε ασυνήθιστες ώρες από το σπίτι, όπως έγινε και τον τελευταίο καιρό και για τον λόγο αυτόν τσακωθήκαμε. Επειδή είμαστε λίγο καιρό μαζί, δεν είχα αναπτύξει τέτοια συναισθήματα για να της πω, για να της επιβάλω τι πρέπει να κάνει, βέβαια της είχα πει ότι αυτό που κάνει για εμένα δεν είναι σωστό, αλλά ό,τι θέλει μπορεί να κάνει. Με ενοχλούσε και με ανησυχούσε το ότι έκανε χρήση ναρκωτικών και γι’ αυτό δεν την άφηνα μόνη με το παιδί, γιατί το γεγονός ότι εκδιδόταν δεν επηρέαζε τη συμπεριφορά της απέναντι στο παιδί μου, η οποία ήταν πολύ καλή και έτσι δεν είχα πρόβλημα με αυτό, ούτε φοβόμουν μήπως καταλάβει κάτι το παιδί.

Είχε δει από τον λογαριασμό μου στο Facebook ότι γνωρίζω τον κ. Σειρηνάκη και μου είχε ζητήσει να τον γνωρίσει, να τη φέρω σε επαφή μαζί του. Δεν μου είχε πει τον λόγο, αλλά αυτή ήθελε να κάνει εφέ και να δείχνει ότι έχει γνωριμίες από διάφορους κύκλους. Εγώ μίλαγα με έναν γνωστό επιχειρηματία και μου ζήτησε να της γνωρίσω και αυτόν. Δεν σκέφτηκα κάτι πονηρό για την επιθυμία της να γνωρίσει τον κ. Σειρηνάκη, και άλλωστε μου το είχε ζητήσει στην αρχή της γνωριμίας μας και δεν με ενδιέφερε. Την προηγούμενη Τετάρτη άρχισαν να δημιουργούνται προβλήματα. Εγώ την είχα γνωρίσει στον κ. Σειρηνάκη με τον οποίο είχαμε βγει μαζί για καφέ όλοι και δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα, αλλά δεν της γνώρισα και τους άλλους φίλους που μου είχε ζητήσει.

Από μόνη της μου αποκάλυψε ότι την προηγούμενη Δευτέρα και Τρίτη πήγε στον Σειρηνάκη και έκανε γυρίσματα έναντι αμοιβής, την οποία δεν γνωρίζω. Από τη στιγμή που γνώρισε τον Σειρηνάκη εξέφρασε την επιθυμία να γυρίσει ταινίες και εγώ την απέτρεπα και της έλεγα να το σκεφτεί γιατί η ταινία ήταν κάτι που θα τη στιγμάτιζε για όλη της τη ζωή και έπρεπε να το σκεφτεί πολύ καλά. Ενώ, αφού ήδη εκδιδόταν εδώ και χρόνια, σε αυτό εγώ δεν μπορούσα να κάνω κάτι και αυτό, αν ήθελε, μπορούσε να το σταματήσει κάποια στιγμή.

Εγώ με τον Σειρηνάκη δεν βγαίναμε έξω για φαΐ ή καφέ, είχα πάει μία ή δύο φορές στο γραφείο του για καφέ και η συνάντηση με τη… έγινε στο γραφείο της εταιρείας του. Εγώ δεν πήρα τηλέφωνο τον Σειρηνάκη για να του πω να μη γυρίσει ταινία με τη… αλλά προσπάθησα να αποτρέψω την ίδια. Όταν μου είπε για την ταινία, εγώ νευρίασα και χάλασε το κλίμα μεταξύ μας γιατί στεναχωρήθηκα και ζήλευα και της το έδειξα. Εμένα με ενόχλησε πρώτον ότι είχα καταλάβει ότι έκανε χρήση ναρκωτικών, κυρίως κοκαΐνης και χασίς, και κάποια φορά προσπάθησε να το φέρει στο σπίτι και εγώ της το απαγόρευσα και επίσης με πείραξε και η πρωτοβουλία να γυρίσει ταινία.

Την Πέμπτη μου είπε ότι ο πατέρας της τη βίαζε από 14 χρόνων και ότι ο πρώην φίλος της, ο … , ήταν αυτός που την εξέδιδε και τη χτυπούσε. Εγώ της είπα ότι θα τη βοηθήσω αλλά θα πρέπει να ξεκόψει από όλα αυτά, και από τα ναρκωτικά, ακόμη και από το τσιγάρο. Για πρώτη φορά της το είπα αυτό γιατί όταν μου αποκάλυψε ότι τη βίαζε ο πατέρας της, αισθάνθηκα σαν να είχα απέναντι την πρώην σύζυγό μου, η οποία είχε βιώσει αντίστοιχες εμπειρίες και αυτήν τη βίαζε ο πατριός της και εγώ τη βοήθησα σε αυτό που περνούσε και ο πατριός της καταδικάστηκε και μπήκε φυλακή και πέθανε στη φυλακή.

Και σαν αστυνομικός και σαν άνθρωπος όταν άκουσα αυτά από τη …. ήθελα να τη βοηθήσω, δεν μπορώ να την αφήσω αβοήθητη. Εγώ επικοινώνησα με τον κύριο …, αστυνόμο από την Υποδιεύθυνση Ανηλίκων Αθηνών, ο οποίος μου είπε ότι επειδή δεν είναι ανήλικη δεν μπορεί να την αναλάβει η υπηρεσία του και μου είπε να απευθυνθώ είτε στη διεύθυνση Οργανωμένου Εγκλήματος ή στο τοπικό Τμήμα Ασφαλείας. Έστειλα επίσης μήνυμα στον κύριο … που υπηρετεί στο οργανωμένο έγκλημα στη ΓΑΔΑ και του είπα ότι έχω αυτό το πρόβλημα, με μία κοπέλα και πότε μπορώ να περάσω να το συζητήσουμε και αυτός μου είπε να πάω την Παρασκευή το πρωί να το συζητήσουμε, μόνο εγώ χωρίς την παθούσα.

Δεν πήγα ποτέ στον … γιατί η … την Τετάρτη το βράδυ έφυγε από το σπίτι και γύρισε το πρωί. Την έφερε ένα άσπρο αυτοκίνητο, όπου ήταν δύο άντρες. Ήταν χτυπημένη κυρίως στο πρόσωπο αλλά είχε και διάφορα σημάδια, κυρίως στο σώμα της. Όταν την ρώτησα τι έγινε, μου είπε ότι πήγε σε ένα ραντεβού και εκεί δεν ήταν ένας αλλά τρεις, οι οποίοι τη βίασαν και της πήραν τα χρήματα και τη χτύπησαν. Εγώ επειδή της είχα πει να μην το ξανακάνει και αυτή δεν με άκουσε, της ζήτησα να χωρίσουμε και να φύγει από το σπίτι. Με παρακαλούσε να μην την διώξω και εγώ την άφησα να παραμείνει στο σπίτι και της ζήτησα χρόνο για να ηρεμήσω.

Επειδή το Σάββατο είχαμε κλείσει να κάνουμε το εμβόλιο, της πρότεινα να πάμε ένα διήμερο κάπου και να ηρεμήσουμε και να σκεφτούμε τι θα κάνουμε και κυρίως αυτή να πάρει αποφάσεις για το τι θέλει να κάνει με τη ζωή της. Το Σάββατο το πρωί, ενώ είχαμε ετοιμαστεί να φύγουμε, αυτή ήταν νευρική και τσακωθήκαμε και εγώ της έριξα μία σφαλιάρα και αυτή με έβρισε και άνοιξε την πόρτα και έφυγε από το σπίτι μου και μου είπε «Τι έκανες; Θα δεις ρε μαλάκα». Εγώ όταν έφυγε από το σπίτι άφησα να περάσει λίγη ώρα και μετά επειδή ανησύχησα πήρα τηλέφωνο τη μητέρα της και της είπα να έρθει από το σπίτι και να μιλήσουμε. Όσο καιρό μέναμε μαζί ερχόταν η μητέρα της και ο αδερφός της από το σπίτι. Έτσι ήρθε και η μητέρα της και της είπα ότι είχε φύγει και της αποκάλυψα όλα όσα μου είχε πει η …. και αυτή μου είπε ότι γνώριζε ότι έπαιρνε ναρκωτικά και είχε υποψιαστεί ότι εκδιδόταν η κόρη της. Η μητέρα της ένιωθε ασφάλεια για το ότι η … έμεινε σε μένα, αυτό μου το είχε πει μόνη της και μου το είχε πει και η … .

Δεν γνώριζα ότι είχε προφίλ στην ιστοσελίδα kingshustler.com. Γνωρίζω τον κύριο Γ. Λ. (σ.σ. κατηγορείται για διαχείριση της σελίδας) μέσω facebook και είχαμε βγει για καφέ και προσπαθούσα μήπως με πάρει στην εταιρεία του για φύλαξη. Όλα για όσα με κατηγορεί η … είναι ψέματα. Αυτό προκύπτει από τα όσα ίδια καταθέτει, ότι μπορούσε κάποιες φορές και είχε βγει, οπότε εγώ δεν την κρατούσα κλειδωμένη. Επίσης στο σπίτι μου ερχόταν επίσκεψη η μητέρα της, ο αδερφός της, η μητέρα μου, ο αδερφός μου και γενικώς είναι το σπίτι ανοιχτό σε πολύ κόσμο. Ο Μ. είχε καφετέρια στην Αργυρούπολη με το όνομα …, η οποία βρίσκεται στη λεωφόρο … . Και το γνώριζα εγώ και τον γνώριζε και η …. Τον Ν. δεν τον γνωρίζω. Τα στοιχεία του Γ. Λ. τα γνωρίζει η … γιατί μία φορά με είχε δει να μιλάω μαζί του και όταν με ρώτησε λεπτομέρειες, της είπα ότι είναι αυτός και ότι είναι επιχειρηματίας και ότι προσπαθούσα να με προσλάβει για να δουλεύω τώρα που ήμουν σε αργία. Επίσης είχαμε περάσει επανειλημμένα από το μαγαζί του, το …, και είχαμε πάρει καφέ και με άκουσε που του μίλησα και τον χαιρέτησα.

Για όλα αυτά που με κατηγορεί το έκανε εκδικητικά και έχει πει ψέματα γιατί εγώ της ζήτησα να σταματήσει τη δουλειά και να χωρίσουμε και δεν δέχτηκα αυτή να εξακολουθεί να εκδίδεται και να γυρίζει ταινίες. Άλλωστε, αν ήταν αλήθεια όσο μου αποδίδει, εγώ δεν θα έκανα προσπάθειες να έρθω σε επαφή με τον … και τον κύριο … για να τη βοηθήσω (σ.σ. τους δύο αστυνομικούς που επικαλείται νωρίτερα). Επίσης το παιδί μου έχει μόνο εμένα και όπως σας είπα, έχει φύγει η σύζυγός μου και το παρακολουθεί ψυχολόγος. Κάποια από τα κατασχεθέντα στικάκια που κατασχέθηκαν στο σπίτι είναι δικά της και η κάρτα μνήμης Sandisk είναι δική της. Επίσης εκ των υστέρων αντιλήφθηκα ότι κάποιες φωτογραφίες που είχαμε βγάλει μαζί ως ζευγάρι τις ανέβαζε η ίδια σε διάφορες ιστοσελίδες.

Άλλο τίποτα δεν έχω να προσθέσω.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter