Αποκλειστικό – Υπόθεση Λιγνάδη: Άλλοθι του δίνει ο θεατρικός παραγωγός Διονύσης Παναγιωτάκης

Αποκλειστικό – Υπόθεση Λιγνάδη: Άλλοθι του δίνει ο θεατρικός παραγωγός Διονύσης Παναγιωτάκης

Άλλοθι στον Δημήτρη Λιγνάδη ως προς το που βρισκόταν τον Αύγουστο του 2015, την περίοδο δηλαδή κατά την οποία εμφανίζεται να βίασε νεαρό στην Επίδαυρο, προσέφερε με ένορκη κατάθεσή του ενώπιον της ανακρίτριας, ο Διονύσης Παναγιωτάκης.

Θεατρικός παραγωγός, ιδιοκτήτης της «Αθηναϊκά Θέατρα Α.Ε.» και του τηλεοπτικού σταθμού Action 24, ο Παναγιωτάκης κατέθεσε σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του documentonews.gr ότι βρισκόταν για διακοπές στην Ιθάκη μαζί με τον Δημήτρη Λιγνάδη, τον αδελφό του Γιάννη Λιγνάδη και μια ανιψιά του σκηνοθέτη. Παρούσα ήταν και η Ελένη Κούρκουλα.

Διαβάστε επίσηςΑποκλειστικό – Υπόθεση Λιγνάδη: «Ήμασταν τα παιδιά του Λιγνάδη»

Σύμφωνα με τον Διονύση Παναγιωτάκη έμειναν σε σπίτι το οποίο ενοικίαζαν στο νησί, ενώ μαζί τους ήταν τουλάχιστον μέχρι τις 20 Αυγούστου 2015, ο Γιάννης και ο Δημήτρης Λιγνάδης. Ο ιδιοκτήτης του Action 24, δήλωσε σίγουρος ότι ο Λιγνάδης δεν έφυγε καθόλου από το νησί, ενώ όσο παρέμειναν εκεί πήγαιναν μόνο σε πανηγύρια τα οποία τα οποία ξεκινούν στις 4 Αυγούστου και διαρκούν έως την ημέρα της Παναγίας, δηλαδή των δεκαπενταύγουστο.

Διαβάστε επίσης:  Αποκλειστικό – Υπόθεση Λιγνάδη: Τι κατέθεσε στην ανακρίτρια – Του φταίει ο ΣΥΡΙΖA και τα αριστερά ΜΜΕ

Ο Διονύσης Παναγιωτάκης κατέθεσε συγκεκριμένα: «όπως και άλλες χρονιές πήγαμε για διακοπές στην Ιθάκη και ήταν μαζί και ο αδελφός του (σ.σ. του Δημήτρη Λιγνάδη) και η μικρή του ανηψιά (σ.σ. αναφέρει το όνομά της), η οποία είναι και βαφτισιμιά του. Μείναμε όλοι μαζί στο σπίτι που νοικιάζουμε στην Ιθάκη. Ήμασταν εκεί σίγουρα μέχρι τις 20 Αυγούστου, μπορεί και παραπάνω.

Ο Γιάννης (σ.σ. αδελφός του Δημήτρη Λιγνάδη) με τον Δημήτρη έφυγαν μαζί κι εγώ με την Ελένη (σ.σ. Κούρκουλα) φύγαμε μαζί. Το κοριτσάκι το πήρε ο Γιάννης και το γύρισε και επέστρεψε μόνος του. Το σπίτι είναι ενιαίο – φλατ, είναι δύο κρεβατοκάμαρες και στη μέση είναι η κουζίνα. Λόγω του παιδιού πηγαίναμε μόνο στα πανηγύρια, τα οποία αρχίζουν από τις 4 Αυγούστου και διαρκούν έως τις 15 Αυγούστου. Σχεδόν κάθε μέρα γίνεται ένα πανηγύρι. Ο κύριος Λιγνάδης δεν έφυγε καθόλου από την Ιθάκη, γι’ αυτό είμαι απόλυτα σίγουρος».

Διαβάστε επίσης: Αποκλειστικό – Υπόθεση Λιγνάδη: Κατάθεση Κούρκουλα – Είναι γλυκός άνθρωπος, ήταν μαζί μας στην Ιθάκη τον Αύγουστο του 2015

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter