Αποκλειστικό – Υπόθεση Λιγνάδη: «Μείναμε μαζί στο σπίτι των Κούρκουλα – Παναγιωτάκη», ισχυρίζεται ο αδερφός του

Αποκλειστικό – Υπόθεση Λιγνάδη: «Μείναμε μαζί στο σπίτι των Κούρκουλα – Παναγιωτάκη», ισχυρίζεται ο αδερφός του

Στο σπίτι της Ελένης Κούρκουλα και του Διονύση Παναγιωτάκη μαζί με τον αδερφό του, Δημήτρη Λιγνάδη κατέθεσε ο Γιάννης Λιγνάδης ότι βρισκόταν τον Αύγουστο του 2015, το χρονικό διάστημα δηλαδή που καταγγέλλεται από ανήλικο για βιασμό στην Επίδαυρο.

Στην ουσία μετά τους Διονύση Παναγιωτάκη και Ελένη Κούρκουλα και ο αδερφός του σκηνοθέτη δίνουν άλλοθι για το βιασμό που καταγγέλλεται.

«Τον Αύγουστο του 2015 βρισκόμουν μαζί με τον αδερφό μου στην Ιθάκη. Εγώ βρισκόμουν σε μια πολύ δύσκολη θέση καθώς στα μέσα Ιουλίου είχα χωρίσει. Πήγαμε εκεί μαζί με την κόρη μου και φιλοξενηθήκαμε στο σπίτι που νοίκιαζε η Ελένη Κούρκουλα με τον σύζυγό της. Ήμουν με την κόρη μου, τον κα Κούρκουλα, τον κο Παναγιωτάκη και τον αδερφό μου στην Ιθάκη από την 1η μέχρι περίπου στις 20 Αυγούστου. Το διάστημα που επέστρεψα την κόρη μου στην Αθήνα έλειψα από την Ιθάκη. Από τον αετό πήγαμε στην Πάτρα και μετά με το ΚΤΕΛ στην Αθήνα, παρέδωσα την κόρη μου στην μητέρα της, εγώ γύρισα με τη μηχανή, την οποία άφησα σε μια πάροδο του λιμανιού της Πάτρας, πήγα ξανά στην Ιθάκη και γύρισα με τον αδερφό μου περί τα τέλη Αυγούστου. Θυμάμαι ότι φύγαμε μαζί με τον αδερφό μου μέσω Πάτρας. Από εκεί πήρα τη μηχανή μου και επέστρεψα στην Αθήνα και εκείνος επέστρεψε με το αυτοκίνητό του. Δεν θυμάμαι επακριβώς την ημερομηνία που γυρίσαμε πρέπει όμως να ήταν περί τα τέλη Αυγούστου».

Διαβάστε επίσης: Αποκλειστικό – Υπόθεση Λιγνάδη: Κατάθεση Κούρκουλα – Είναι γλυκός άνθρωπος, ήταν μαζί μας στην Ιθάκη τον Αύγουστο του 2015

Σε ότι αφορά την επίμαχη φωτογραφία που κυκλοφόρησε και η οποία έχει αναρτηθεί με ημερομηνία μεταγενέστερη ο Ιωάννης Λιγνάδης καταθέτει:

«Υπάρχει μια μαρτυρία ότι ήμουν μαζί με την κόρη μου τουλάχιστον μέχρι τις 16 Αυγούστου γιατί έχω στον υπολογιστή μια μου μία δική μου φωτογραφία στην οποία φαίνεται η ημερομηνία. Σίγουρα μετά τις 16 Αυγούστου, παρέδωσα την κόρη μου στη μητέρα της. Είχαμε πάει όλοι μαζί, αλλά εμείς φύγαμε μαζί με τον αδερφό μου και την κυρία Κούρκουλα και ο άντρας της παρέμειναν στην Ιθάκη και γύρισαν μετά».

Ο Ιωάννης Λιγνάδης κατέθεσε επίσης ότι δεν έχει ανοίξει το κινητό του αδερφού του παρόλο που έχει το pin.

«Έχω το κινητό του αδερφού μου, τον φορτιστή του και τα κλειδιά του σπιτιού του. Πηγαίνω στο σπίτι του και ταΐζω τη γάτα που έχει και ποτίζω και τα λουλούδια. Δεν έχω ανοίξει το κινητό του αδερφού μου. Δεν χρειάστηκε να ανοίξω. Μου υποδείχθηκε μόνο από τον αδερφό μου ότι θα μπορούσαν να υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία (φωτογραφίες από την Ιθάκη) στο Instagram του, αλλά τελικά δεν χρειάστηκε να το ανοίξω. Σας λέω κατηγορηματικά ότι δεν έχω ανοίξει το κινητό του παρόλο που μου έχει δώσει το pin».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter