Θα γίνουν έλεγχοι

Αποκολλήθηκε η φρεγάτα «Κανάρης»

Πλέει με ιδία μέσα προς το ναύσταθμο Σαλαμίνας όπου μετά τον κατάπλου θα πραγματοποιηθεί το σύνολο των απαιτούμενων ελέγχων

Το μεσημέρι αποκολλήθηκε η φρεγάτα «Κανάρης» με τη συνδρομή ρυμουλκών του Πολεμικού Ναυτικού και ιδιωτικού φορέα και πλέει με ιδία μέσα προς το ναύσταθμο Σαλαμίνας, όπου μετά τον κατάπλου θα πραγματοποιηθεί το σύνολο των απαιτούμενων ελέγχων.

Υπενθυμίζεται ότι η φρεγάτα επιστρέφοντας από προγραμματισμένη δραστηριότητα στον ναύσταθμο Σαλαμίνας.προσκόλλησε το πρωί σε αβαθή ύδατα στη νησίδα Αταλάντη του Σαρωνικού Κόλπου, νοτιοδυτικά της Ψυττάλειας

Όπως έγινε γνωστό από το ΓΕΝ «δεν υπήρξαν τραυματίες ή σοβαρές ζημιές. Δεν έχει παρατηρηθεί κλίση του πλοίου, ούτε εισροή υδάτων ή διαρροή καυσίμων. Δεν υπήρξε μόλυνση του περιβάλλοντος»

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.