Απολαύστε κινηματογραφικές βραδιές με το Cinema Night by ELPEDISON

Απολαύστε κινηματογραφικές βραδιές με το Cinema Night by ELPEDISON

Με μια καινοτόμο και πρωτοποριακή ενέργεια, η ELPEDISON επιβεβαιώνει ότι στέκεται δίπλα στους πελάτες της και φροντίζει για αυτούς με κάθε τρόπο. Το Cinema Night by ELPEDISON προσφέρει, το φετινό καλοκαίρι, στους πελάτες της ELPEDISON τη δυνατότητα παρακολούθησης μιας δωρεάν ταινίας σε δύο διαφορετικές κινηματογραφικές αίθουσες, μία στην Αθήνα και μία στην Θεσσαλονίκη. 

Η ενέργεια, που λαμβάνει χώρα για πρώτη φορά, διαρκεί από τις 10 Ιουνίου έως και τις 26 Αυγούστου και αφορά σε προβολές, κάθε Δευτέρα, στους θερινούς κινηματογράφους «Cine Πολεμικό Μουσείο», στην Αθήνα και «Θερινός Κινηματογράφος Ελληνίς», στην Θεσσαλονίκη. 

Η εμπειρία ενισχύεται ακόμα περισσότερο με εκπλήξεις, καθώς οι πελάτες της ELPEDISON θα μπορούν να απολαύσουν το ποπ κορν τους και το αναψυκτικό τους εντελώς δωρεάν τη στιγμή, που στις αίθουσες θα τους περιμένουν και άλλα δώρα. 

Το Cinema Night by ELPEDISON επιβεβαιώνει ότι η ELPEDISON βρίσκεται κοντά στους πελάτες της, ικανοποιώντας πολύπλευρες ανάγκες τους, ενώ η ενέργεια εντάσσεται στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας να τους ευχαριστήσει για τη συνέπεια και την προτίμηση που επιδεικνύουν. 

Οι πελάτες της ELPEDISON θα μπορούν να προχωρήσουν στην κράτηση του εισιτηρίου τους (μονό ή διπλό εισιτήριο) μέσω της εφαρμογής myelpedison. Κλείστε το εισιτήριό σας, για το Cinema Night by ELPEDISON, εδώ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter