«Απολογείται» για τις θλιβερές εικόνες με το φέρετρο ο Δήμος Ζωγράφου

«Απολογείται» για τις θλιβερές εικόνες με το φέρετρο ο Δήμος Ζωγράφου
Πηγή φωτογραφίας: Facebook

Άγνοια δηλώνει ο Δήμος Ζωγράφου για τις εικόνες που κυκλοφορούν στα social media, με συγγενείς νεκρού να σέρνουν με κουβέρτες το φέρετρό του μέσα στα χιόνια, αφού ο δρόμος είναι απροσπέλαστος από το χιόνι.

«Δεν έχουν καμία σχέση με τη δημοτική υπηρεσία», ανέφερε σύμφωνα με το Ethnos.gr ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Αναπληρωτής Δήμαρχος Ζωγράφου, Θεόδωρος Μετικαρίδης. «Ένα ιδιωτικό γραφείο τελετών ανέλαβε να μεταφέρει τον νεκρό χωρίς να ενημερώσει την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου. Δεν ζητήθηκε συνδρομή από την οικογένεια του νεκρού, αν είχε ζητηθεί θα την είχαμε δώσει ευχαρίστως, όπως όλες αυτές τις μέρες μεταφέρουμε, με τα αυτοκίνητά μας, δημότες στα νοσοκομεία για να κάνουν αιμοκαθάρσεις. Ο δρόμος στον οποίο εκτυλίχθηκε το περιστατικό είναι ένας μικρός δρόμος του Δήμου που, όντως, για την ώρα είναι απροσπέλαστος. Με τα εκχιονιστικά που διαθέτει ο Δήμος Ζωγράφου, αλλά και ένα Bobcat της Περιφέρειας, έχουμε καταφέρει να καθαριστούν και να ανοιχτούν κεντρικοί δρόμοι του Δήμου. Μέχρι αύριο θα είναι ανοιχτοί και οι μικρότεροι», σημειώνει.

Από την άλλη πλευρά, χρήστης στο Facebook αναφέρει ότι ο Δήμος Ζωγράφου «δε σηκώνει το τηλέφωνο σε καμία υπηρεσία».

«Μεταφέρουν οι συγγενείς τους νεκρούς δυο στενά με κουβέρτα (ως έλκηθρο) λόγω ολισθηρότητας (παγοδρόμιο) Και ο δήμος δε σηκώνει το τηλέφωνο σε καμία υπηρεσία. Δεν ανοίγουν δρόμους, δεν ρίχνουν αλάτι, και είναι άφαντοι στην περιοχή νεκροταφείο Ζωγράφου. Αθήνα – Ζωγράφου 2022. Μεταδώστε την κατάντια μας» αναφέρει, παραθέτοντας τις εικόνες και βίντεο.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter