Απολογείται ο 34χρονος για την εισβολή στο Εφετείο – Τι υποστηρίζει ο δικηγόρος του

Απολογείται ο 34χρονος για την εισβολή στο Εφετείο – Τι υποστηρίζει ο δικηγόρος του

Ενώπιον του ανακριτή θα βρεθεί σήμερα, Τρίτη 16 Αυγούστου, ο 34χρονος τραγουδιστής και πρώην συμμετέχοντας σε ριάλιτι για την «εισβολή» στο Εφετείο Αθηνών με το όχημά του το πρωί του Σαββάτου.

Πλην της ενέργειάς του, ο 34χρονος καλείται να δώσει εξηγήσεις τόσο για το μεγάλο χρηματικό ποσό που βρέθηκε στο όχημα που οδηγούσε «μπουκάροντας» στο Εφετείο (1.5 εκατομμύριο ευρώ), όσο και για την ποσότητα των ναρκωτικών ουσιών που κατείχε.

«Δικαιολογείται μεγάλο μέρος του ποσού», λέει ο δικηγόρος του

Σε τηλεοπτική παρέμβασή του στο Open TV το πρωί της Τρίτης, ο συνήγορος υπεράσπισης του τραγουδιστή επεσήμανε, μεταξύ άλλων, ότι ένα μεγάλο μέρος του ποσού που βρέθηκε στο αυτοκίνητο με το οποίο πραγματοποιήθηκε η εισβολή, μπορεί να δικαιολογηθεί καθώς «προέρχεται από νόμιμες δραστηριότητες και αγοραπωλησίες».

Μάλιστα, επεσήμανε ότι το διακύβευμα στη σημερινή απολογία του 34χρονου (στις 12 το μεσημέρι) είναι να μπορέσει η υπερασπιστική γραμμή να δικαιολογήσει το σύνολο του ποσού.

Όσον αφορά τα ναρκωτικά, ο κ. Παπαϊωαννίδης υποστήριξε ότι ο 34χρονος, ο οποίος μετήχθη στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής στο Δαφνί μετά τη σύλληψή του, τα είχε για προσωπική χρήση.

«Θέλω να πάω φυλακή»

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του ειδικού φρουρού ο οποίος συνέλαβε τον 34χρονο τραγουδιστή.

Μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha, ανέφερε ότι εισήλθε στον χώρο στάθμευσης του Εφετείου αγνοώντας το σήμα που του έγινε για να σταματήσει. Στη συνέχεια, σταθμεύοντας κανονικά, πλησίασε τον ειδικό φρουρό, λέγοντάς του ότι θέλει να πάει φυλακή.

«Εκτελούσα διατεταγμένη υπηρεσία σκοπού στον χώρο στάθμευσης του Εφετείου Αθηνών. Στις 08.40 εισήλθε στον χώρο στάθμευσης του Εφετείου λευκό αυτοκίνητο χωρίς να σταματήσει στο σήμα που έκανα για τον τυπικό έλεγχο προ της εισόδου του. Αφού εισήλθε, στάθμευσε κανονικά και κατέβηκε από το αυτοκίνητο ένας άνδρας μελαχρινός, μετρίου αναστήματος ο οποίος με πλησίασε και μου είπε ότι θέλει να πάει στη φυλακή.

Αμέσως τον ρώτησα για ποιο λόγο θέλει να μπει φυλακή και μου απάντησε ότι δεν είναι καλά και θέλει να πάει φυλακή. Όταν τον ρώτησα η γυναίκα του πού είναι μου είπε ότι δεν έχει κάποια σχέση και έχει ναρκωτικά μαζί του. Καθ’ όλη την επικοινωνία μας ήταν ήρεμος και κατευθυνθήκαμε προς το όχημά του, στο οποίο είχε εντός αρκετά πράγματα», ανέφερε ο ειδικός φρουρός στον Alpha.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter