Απολογείται σήμερα ο Ρούμπεν Σεμέδο για τον ομαδικό βιασμό 17χρονης – Στην Ευελπίδων και ο 40χρονος Νιγηριανός

Απολογείται σήμερα ο Ρούμπεν Σεμέδο για τον ομαδικό βιασμό 17χρονης – Στην Ευελπίδων και ο 40χρονος Νιγηριανός

Ενώπιον της 21ης τακτικής ανακρίτριας θα βρεθεί σήμερα Τρίτη ο Πορτογάλος στόπερ του Ολυμπιακού Ρούμπεν Σεμέδο ο οποίος συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής με την κατηγορία για ομαδικό βιασμό μίας 17χρονης κοπέλας. Στην Ευελπίδων θα οδηγηθεί και θα απολογηθεί, και ο 40χρονος Νιγηριανός, που συνελήφθη χθες.

Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του Πορτογάλου ποδοσφαιριστή καθώς σε βάρος του έγινε καταγγελία για βιασμό από την ίδια την 17χρονη. Η ανήλικη κοπέλα συνοδευόμενη από τη μητέρα της κατήγγειλε σεξουαλική κακοποίηση αρχικά στο Αστυνομικό Τμήμα Βύρωνα και στη συνέχεια στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Διαβάστε επίσης: Ρούμπεν Σεμέδο: Ολη του η ζωή μια διαδρομή, από τον παράδεισο στη κόλαση…

Στην καταγγελία της ανέφερε ότι ενώ βρισκόταν σε έξοδο και έπινε ποτό σε μπαρ του Ωρωπού με τον Σεμέδο, εκείνος την μέθυσε και στην συνέχεια την μετέφερε με το αυτοκίνητό του στο σπίτι του στην Γλυφάδα όπου και την βίασε.

Ο ίδιος ο Σεμέδο αρνείται την κατηγορία και μέσω του συνηγόρου του υποστήριξε ότι «υπάρχουν στοιχεία ακλόνητα που αποκλείουν την καταγγελία». Ο δικηγόρος του Σταύρος Γεωργόπουλος κατά την έξοδο του από το γραφείο του ανακριτή, υποστήριξε ότι η 17χρονη καταγγέλλουσα είπε ψέματα στον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού για την ηλικία της και ότι όσα συνέβησαν ήταν με τη συναίνεσή της. «Αρνείται την κατηγορία ο εντολέας μου. Σκεφτείτε όταν αποχωρήσουμε από τα δικαστήρια της Ευελπίδων, μετανιωμένος που εκτέθηκα, να σας καταγγείλω ότι πήρατε τη δήλωση μου με βία», δήλωσε ο Γεωργόπουλος, ο οποίος πρόσθεσε: «Όταν καταγγέλλουμε κάτι θα πρέπει να υποστηρίζεται και από κάποια συμπεριφορά. Υπάρχουν στοιχεία ακλόνητα που αποκλείουν την καταγγελία. Αν τη δείτε και εσείς θα μου πείτε αν μοιάζει με 17 ή 23-24 ετών. Πρόκειται για μία παρέα που ήταν μαζί επί 15 ώρες, είναι αδιανόητο να καταγγέλθηκαν αυτά».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter