Απολογείται την Πέμπτη ο Λιγνάδης για δύο ακόμη υποθέσεις βιασμού

Απολογείται την Πέμπτη ο Λιγνάδης για δύο ακόμη υποθέσεις βιασμού

Το κατώφλι της 19ης τακτικής ανακρίτριας αναμένεται να περάσει την Πέμπτη 8 Ιουλίου ο προφυλακισμένος σκηνοθέτης Δημήτρης Λιγνάδης προκειμένου να απολογηθεί για τις δύο νέες κατηγορίες βιασμού που του έχουν απαγγελθεί μετά την προφυλάκισή του τον περασμένο Φεβρουάριο. Η μία για τον βιασμό ενός ανηλίκου πριν από επτά χρόνια και η δεύτερη ενός ενήλικου άνδρα πριν από τρία χρόνια.

Για την πρώτη υπόθεση ο 24χρονος σήμερα άνδρας κατήγγειλε λίγες μέρες μετά την προφυλάκιση Λιγνάδη, ότι πριν από επτά χρόνια βιάστηκε από τον Δ. Λιγνάδη δύο φορές όταν ο ίδιος ήταν 17 χρονών.

Ο 24χρονος είχε προσέλθει στην ανακρίτρια ως μάρτυρας αλλά κατήγγειλε και τη δική του κακοποίηση. Όπως είχε υποστηρίξει το 2015 ο ίδιος είχε μείνει επτά μήνες στο σπίτι του ηθοποιού ενώ έκανε λόγο για κακοποίηση που υπέστη, όπως επίσης και ότι ο σκηνοθέτης ψάρευε ανήλικα στην πλατεία κάτω από το σπίτι του.

Η δεύτερη υπόθεση αφορά σε μήνυση που κατατέθηκε στις 4 Μαρτίου του 2021 σε βάρος του Δ. Λιγνάδη, από πρόσωπο το οποίο υποστήριζε ότι είχε πέσει θύμα βιασμού το Μάρτιο του 2018. Το φερόμενο ως θύμα γνωρίστηκε με τον Δ. Λιγνάδη σε πλατεία κοντά στο σπίτι του σκηνοθέτη στο Μεταξουργείο. Στη συνέχεια ο ηθοποιός-σκηνοθέτης τον κάλεσε στο διαμέρισμά του, όπου την πρώτη φορά δεν έγινε τίποτε. Λίγες μέρες μετά ο μηνυτής ξαναπήγε στο σπίτι του Λιγνάδη.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, ο σκηνοθέτης τού πρόσφερε ναρκωτικές ουσίες και αλκοόλ, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του. Όταν συνήλθε αντιλήφθηκε ότι είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά. Ακολούθησαν έντονο φραστικό επεισόδιο και απειλές από την πλευρά Λιγνάδη για να μη μιλήσει πουθενά.

Σημειώνεται ότι ο Λιγνάδης είναι προφυλακιστέος από τον περασμένο Φλεβάρη για το αδίκημα του βιασμού κατά συρροή δύο ανηλίκων και κρατείται στις φυλακές Τριπόλεως.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter