Απολογία Μίχου: Στην ανήλικη επιχείρησε να ρίξει τις ευθύνες ο 53χρονος μαστροπός – Έπεσε σε μεγάλες αντιφάσεις

Απολογία Μίχου: Στην ανήλικη επιχείρησε να ρίξει τις ευθύνες ο 53χρονος μαστροπός – Έπεσε σε μεγάλες αντιφάσεις

Σοκαριστικά είναι όσα είπαν στην απολογία τους οι δύο βασικοί κατηγορούμενοι για τον βιασμό της δωδεκάχρονης στα Σεπόλια και την μαστροπεία. Αμφότεροι, σύμφωνα με πληροφορίες, επιχείρησαν να επιρρίψουν ευθύνες στην ανήλικη. Απ’ όσα ο Ηλίας Μίχος φαίνεται να έχει πει κατά τη διαδικασία της ανάκρισης προκύπτουν σημαντικές αντιφάσεις, αλλά και μια αδιανόητη για οποιονδήποτε μη νοσηρό νου, προσπάθεια να ενοχοποιήσει το ίδιο το παιδί, δηλαδή το θύμα της υπόθεσης.

«Ότι γινόταν ήταν με την συναίνεση του κοριτσιού, βρέθηκα μαζί της τέσσερις φορές», είπε χαρακτηριστικά ο κατηγορούμενος Ηλία Μίχου για τον βιασμό και την σωματεμπορία της 12χρονης στον Κολωνό.

Είπε ότι το παιδί τον πίεζε να συναντηθούν

Μεταξύ άλλων, ο 53χρονος, φέρεται να έχει καταθέσει ότι το παιδί, δηλαδή -αν είναι δυνατόν- το δωδεκάχρονο κορίτσι, τον πίεζε να συναντηθούν, ζητώντας να στέλνει μηνύματά στη μητέρα του, ότι τη χρειαζόταν για δουλειά στο μαγαζί. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος έχει καταθέσει στο πλαίσιο της απολογίας του ότι «μου έστελνε μηνύματα (σ.σ. η ανήλικη) να πω στη μητέρα της ότι την ήθελα για δουλειά για να έρχεται στο μαγαζί».

Σαν να μην έφτανε αυτό όμως, ο 53χρονος, φέρεται να έχει καταθέσει, ότι το παιδί του είχε αποκαλύψει ότι πήγαινε οικειοθελώς με άλλους άντρες επί πληρωμή. «Μου είχε πει το παιδί ότι πήγαινε και με άλλους επί πληρωμή για 50 έως 100 ευρώ», φέρεται να κατέθεσε.

Ο προφυλακισμένος πλέον ως βιαστής και μαστρωπός, Ηλίας Μίχος ισχυρίστηκε μάλιστα, κατά τις ίδιες πληροφορίες, πως όταν ρώτησε το παιδί τι έλεγε στη μητέρα της, προφανώς για να μπορεί να φεύγει από το σπίτι, εκείνη του απαντούσε ότι φρόντιζε μια ηλικιωμένη γυναίκα. «Όταν είχα ρωτήσει τη μικρή τι της έλεγε η μητέρα της που την έβλεπε να γυρίζει αργά στο σπίτι με 50ευρα, μου είχε απαντήσει ότι της έχει πει ότι φροντίζει μια ηλικιωμένη», φέρεται να υποστήριξε ο 53χρονος.

Παράλληλα βέβαια, ο κατηγορούμενος φέρεται να έχει εκφράσει την πεποίθησή του ότι η μητέρα της δωδεκάχρονης γνώριζε. Αυτό ασφαλώς δεν είναι κάτι που μπορεί να κρίνει οποιοσδήποτε άλλος, πέραν από την ίδια τη Δικαιοσύνη, ενώπιον της οποίας θα βρεθεί και η μάνα της ανήλικης, η οποία έχει πάρει προθεσμία για να απολογηθεί την προσεχή Δευτέρα.

Παρ’ όλα αυτά, προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι ο ίδιος, σύμφωνα με όσα είπε κατά την ανάκριση, πιστεύει ότι η μητέρα γνώριζε, ενώ ταυτόχρονα ισχυρίζεται ότι το παιδί απέκρυπτε από τη μητέρα του όσα έκανε, λέγοντας ότι φεύγει από το σπίτι για να προσέχει μια γιαγιά. Όσον αφορά τα χρηματικά εμβάσματα που φέρεται να διακινήθηκαν από εκείνον προς τη μητέρα του κοριτσιού, ο 53χρονος υποστήριξε ότι είχε δώσει «300 ευρώ στη μητέρα γιατί είχε οικονομικά προβλήματα».

Για πιέσεις από την ανήλικη μίλησε και ο Σοφιανίδης

Ευθύνες στην ανήλικη, επιχείρησε να αποδώσει και ο δεύτερος κατηγορούμενος Γιάννης Σοφιανίδης, ο οποίος σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ανέφερε ότι βρήκε την ανήλικη μέσω κάποιας διαδικτυακής εφαρμογής. Ο ίδιος φέρεται να είπε κατά την απολογία του ότι το κορίτσι του είπε ότι είναι 17 ετών και ότι έχει ανάγκη από χρήματα γιατί τα είχε πάρει από τη μητέρα της και έπρεπε να τα επιστρέψει. Ο Σοφιανίδης είπε μάλιστα, ότι η δωδεκάχρονη τον προκαλούσε. «Με προκαλούσε, είχαμε βρεθεί πίσω από τα ΚΤΕΛ του Κηφισού. Δεν έχω καμία σχέση με τον συγκατηγορούμενο μου. Το παιδί με πίεζε να βρισκόμαστε. Έχω βρεθεί μαζί της λίγες φορές» φέρεται να είπε ενώπιον της 33ης ανακρίτριας.

Διαβάστε επίσης: 

Αποκάλυψη: Οι σοκαριστικές πρώτες συνομιλίες της μητέρας της 12χρονης με τον βιαστή-μαστροπό

Κολωνός: Η πρώτη αντίδραση της συζύγου του 53χρονου μαστροπού – «Είμαστε σε διάσταση, μόνο αποτροπιασμό νιώθουμε»

Κολωνός: Αναβλήθηκε για τις 26 Οκτωβρίου η δίκη του πατέρα για κατοχή ναρκωτικών

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter