Απολυμένη του Σκάι: Αγωνία «παλιών» συνάδελφων που βλέπουν σε εμένα το πιθανό «μέλλον» τους!

Απολυμένη του Σκάι: Αγωνία «παλιών» συνάδελφων που βλέπουν σε εμένα το πιθανό «μέλλον» τους!

Η Μαρία Φαρμακιώτη είναι ανάμεσα στους 12 δημοσιογράφους που απέλυσε την Παρασκευή ο ΣΚΑΪ. Η γνωστή δημοσιογράφος με ανάρτησή της στο facebook, μιλάει για τα όσα κρατάει από όλα αυτά τα χρόνια και συγκινεί με τα λόγια της.

Αναλυτικά στην ανάρτησή της η Μαρία Φαρμακιώτη αναφέρει:

«Φεβρουαριος ’97 – Ιανουαριος 2019. Σχεδον 22 χρονια. Ακόμη και ο πιο ανέφελος “γαμος” περναει κριση. Χχχχ… Ηταν 22 χρονια γεματα σκληρη δουλεια σε ολα σχεδον τα ποστα, πλουσιες εμπειριες (δεν βαρεθηκα στιγμη), αλλα και νευρα και τσακωμοί (νομιζω οχι πολλοι για τα 22 χρονια), απογοητευσεις και ματαιώσεις. Περισσότεροι απο 10 διευθυντες (εχω χασει το μετρημα) και εκατονταδες συναδελφοι.

Διαφορετικες συμπεριφορές που σου μαθαινουν πραγματα και σε ωριμαζουν. Ενα πολυ μεγάλο σχολειο. Αυτο που κρατάω ομως φευγοντας ειναι τα δακρυσμενα ματια νεοτερων συνάδελφων που αν και δεν σε γνωριζουν πολλα χρονια εχουν εκτιμησει αυτο που εισαι, την αγωνια των λιγων “παλιων” συναδελφων που βλεπουν σε εσενα το πιθανο “μελλον” τους και φυσικα τους πολυ καλους φιλους που εκανα σε αυτη τη δουλεια (αρκετοι για τα δεδομενα του χωρου). Ηταν αυτοι που σηκωσαν αμεσως το τηλεφωνο και ειπαν “ειμαστε εδω”…

Ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολους… Εμαθα πολλα. Ειμαι σίγουρη οτι θα τα ξαναπουμε…»

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter