Απολύουν καθαρίστριες στο Παίδων «Αγία Σοφία» εν μέσω πανδημίας

Απολύουν καθαρίστριες στο Παίδων «Αγία Σοφία» εν μέσω πανδημίας

Στάση εργασίας πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» καθώς εν μέσω πανδημίας απολύονται εργαζόμενοι της καθαριότητας.

Χθες Πέμπτη 3 Δεκέμβρη, οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα πραγματοποίησαν και στάση εργασίας ενάντια στις επικείμενες απολύσεις. 

Οι εργαζόμενοι απαιτούν όχι μόνο να μη γίνει καμία απόλυση αλλά να γίνουν κι άλλες προσλήψεις εργαζομένων.

«Στάση εργασίας πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα στο νοσοκομείο παίδων «Αγία Σοφία» καθώς εν μέσω πανδημίας απολύονται 17 εργαζόμενοι και έπεται να απολυθούν αρκετοί ακόμα αφού αποφασίστηκε να μην υλοποιηθούν οι συμβάσεις που είχαν υπογραφεί πριν από δύο μήνες.

Καμία απόλυση καθαριστών/καθαριστριών στο Νοσοκομείο Παίδων Η Αγία Σοφία – Πανδημία κι Υπουργεία έκαναν τη ζωή μας κόλαση”

Ακριβώς πριν τρία χρόνια στις 15/12/2017 η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας έθεταν εκτός νοσοκομείων τους εργολάβους και προσλάμβαναν το προσωπικό καθαριότητας, φύλαξης, εστίασης και σίτισης με πλήρη δικαιώματα.

Ας θυμηθούμε τι λέγαμε τότε και κυρίως ΤΙ ΚΑΝΑΜΕ!!!» γράφει χαρακτηριστικά ο Θύμιος Γεωργόπουλος στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter