«Απόλυτο μονάρχη» χαρακτηρίζουν τον Μπουτάρη πρώην συνεργάτες του

«Απόλυτο μονάρχη» χαρακτηρίζουν τον Μπουτάρη πρώην συνεργάτες του

«Απόλυτο μονάρχη» χαρακτηρίζουν τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, μέσω ανακοίνωσης, ο πρώην αντιδήμαρχος, Ανδρέας Κουράκης και ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης, Σωκράτης Δημητριάδης.

Αφορμή στάθηκε η επιστολή του δημάρχου, με την οποία τους ζητά εντός τριών ημερών να προχωρήσουν σε μελέτη για τις εργασίες που χρειάζεται το 12ο Δημοτικό Σχολείο, το οποίο βρίσκεται επί της οδού Μαρία Κάλλας.

Ο Ανδρέας Κουράκης έκανε την παρακάτω ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΘΕΣΜΙΚΟ ΑΤΟΠΗΜΑ στα όρια του παραλόγου διέπραξε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ.Συμπεριφερόμενος ως απόλυτος Μονάρχης που του ανήκει το Δημοτικό Συμβούλιο της Πόλης, έδωσε εντολή σε Δημοτικούς Συμβούλους της συμπολίτευσης και της μείζονος αντιπολίτευσης, να εκπονήσουν τεχνικοοικονομική μελέτη για εργασίες συντήρησης σε σχολική μονάδα( 12 ο Δημοτικό Σχολείο ) και μάλιστα εντός τριών ( 3 ) ημερών!!! όταν ο ίδιος και οι πολιτικοί προϊστάμενοι- αντιδήμαρχοι, δεν κατάφεραν να την εκπονήσουν εδώ και 2 ολόκληρα χρόνια ( 730 ημέρες ), και να δώσουν λύση σε ένα χρονίζον θέμα που ταλαιπωρεί μεγάλη ομάδα συμπολιτών μας και τα παιδιά τους.Η συνέχεια προσεχώς.

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Ανδρέας ΚουράκηςΣωκράτης Δημητριάδης

Πηγή: Seleo.gr

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1556594534359021&id=100000254673177

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter