Απόπειρα γυναικοκτονίας στη Νίκαια: «Την μαχαίρωσα γιατί δεν ήταν καλή γυναίκα» – Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες (Video)

Απόπειρα γυναικοκτονίας στη Νίκαια: «Την μαχαίρωσα γιατί δεν ήταν καλή γυναίκα» – Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες (Video)

Συγκλονιστικές είναι οι μαρτυρίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την απόπειρα γυναικοκτονίας στη Νίκαια, όπου το πρωί της Πέμπτης ένας 67χρονος μαχαίρωσε στο λαιμό την 66χρονη σύζυγό του.

Οι γείτονες που έσωσαν την ζωή της 66χρονης, μίλησαν για τα όσο βίωσαν στην προσπάθειά τους να αποτρέψουν το έγκλημα. Η συμβολή τους και το γεγονός ότι δεν αδιαφόρησαν φαίνεται πως ήταν καθοριστικό καθώς ο άνδρας αφόπλισε τον δράστη και η γυναίκα πίεζε την πληγή που είχε το θύμα, δίπλα στην καρωτίδα, προκειμένου να σταματήσει η αιμορραγία, μέχρι να φτάσουν οι διασώστες του ΕΚΑΒ και να προσφέρουν ιατρική φροντίδα στην γυναίκα.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο γείτονας του ζευγαριού στον ANT1, «είδαμε την γυναίκα στον δρόμο. Φώναζε “βοήθεια”. Την πιάσαμε και μετά από 10 μέτρα σωριάστηκε κάτω. Ήταν βαθύ το τραύμα, δίπλα στην καρωτίδα. Μετά από λίγο είδαμε έναν άνδρα με μαχαίρι να έρχεται κατά πάνω μας και εκείνη έλεγε “έρχεται, έρχεται”».

«Την μαχαίρωσα γιατί δεν ήταν καλή γυναίκα»

«Του βάζω τις φωνές και του λέω “γιατί την μαχαίρωσες;” και μου λέει “δεν ήταν καλή γυναίκα”. Πάνω στα κάγκελα του έσπασα την λεπίδα από το μαχαίρι και έφυγε…. Και μετά από 5 λεπτά βγήκε με ένα κατσαβίδι μεγάλο στα χέρια», ανέφερε ο άνδρας.

Η γειτόνισσα δράστη και θύματος, είπε πως άκουσε φωνές στον δρόμο και ανησύχησε, αναφέροντας πως «Μου φώναζε “Ελπίδα, Ελπίδα”, γιατί με ξέρει. Νόμιζα κάποιος ληστής την είχε χτυπήσει».

Όπως προσέθεσε κάλεσε για βοήθεια και μετά «Της κρατούσα μια πετσέτα στον λαιμό για να μην τρέχει το αίμα. Φώναζε η γυναίκα “δεν έκανα τίποτα, δεν έκανα τίποτα με έσφαξε, με έσφαξε”».

Διαβάστε επίσης: 
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter