Απορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα της απολυμένης «συμμορίας» του ΚΕΕΛΠΝΟ – Πως το σχολίασε ο Πολάκης

Απορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα της απολυμένης «συμμορίας» του ΚΕΕΛΠΝΟ – Πως το σχολίασε ο Πολάκης

Απορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα που είχαν καταθέσει εναντίον της διοίκησης του ΚΕΕΛΠΝΟ η προσφάτως απολυμένη «συμμορία» του Κέντρου.

Οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι του ΚΕΕΛΠΝΟ απολύθηκαν στα μέσα Ιουλίου μετά τις διώξεις για κακουργήματα που ασκήθηκαν από τον Εισαγγελέα. Ανάμεσά τους και το ζεύγος Σταμάτη Πουλή και Ανδρονίκης Θεοφιλάτου.

Η δίωξη είχε ασκηθεί για την υπόθεση των 23 παράνομων προσλήψεων στο ΚΕΕΛΠΝΟ που έγιναν επί υπουργίας Άδωνη Γεωργιάδη.

Η Ανδρονίκη Θεοφιλάτου είναι αδελφή της Κωνσταντίνας Θεοφιλάτου, η οποία ήταν σύμβουλος του πρώην Υπουργού Υγείας, Άδωνη Γεωργιάδη και υπεύθυνη του τμήματος ανάθεσης συμβάσεων του ΚΕΕΛΠΝΟ. Το τμήμα αυτό είχε κάνει και τη συμφωνία με τον Σταμάτη Πουλή.

Τη συγκεκριμένη απόφαση σχολίασε από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Παύλος Πολάκης, ο οποίος επιτέθηκε ξανά κατά των «ΚΕΕΛΠΝΟταϊσμένων ΜΜΕ» που δεν αναφέρουν τίποτα για την απόρριψη της προσφυγής ενώ σε αντίθετη περίπτωση «θα έγραφε πηχυαίους τίτλους και ημίωρα ρεπορτάζ για δικαίωση των “διωκόμενων” και καταδίκη του Πολακη και της Διοικησης Ροζενμπεργκ».

Συγκεκριμένα, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας γράφει:

«Βγήκε η απόφαση των ασφαλιστικών μέτρων που ειχαν καταθέσει οι προσφάτως απολυμένοι Πουλης,Θεοφιλατου, Πολυζου ,της συμμορίας του ΚΕΕΛΠΝΟ (οι οποίοι ειχαν απολυθεί λόγω της κακουργηματικής δίωξης για απάτη πλαστογραφία,συμμορία κλπ για την υπόθεση των 23 διορισμών του Αδωνη Γεωργιάδη) Το δικαστήριο οπως και με την προσωρινή διαταγη ΑΠΕΡΡΙΨΕ την προσφυγή. Αν η απόφαση τους δικαίωνε όλη η βρώμα των ΚΕΕΛΠΝΟΤΑΙΣΜΕΝΩΝ θα έγραφε πηχυαίους τίτλους και ημίωρα ρεπορτάζ για δικαίωση των “διωκόμενων” και καταδίκη του Πολακη και της Διοικησης Ροζενμπεργκ». ΤΩΡΑ…. άκρα του τάφου σιωπή στο κάμπο βασιλεύει …(λαλεί Πουλ(ή) … δεν τρώει- πια -σπυρί κι ο Αδωνις ζηλεύει….)

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2199262290317240&id=100007004708966

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter