Απορρίφθηκε ως «απαράδεκτο» το αίτημα του Δ. Κουφοντίνα από το Δικαστικό Συμβούλιο Λαμίας – Δικαίωση της υπεράσπισης

Απορρίφθηκε ως «απαράδεκτο» το αίτημα του Δ. Κουφοντίνα από το Δικαστικό Συμβούλιο Λαμίας – Δικαίωση της υπεράσπισης

Απορρίφθηκε, με ομόφωνη κρίση, και για τυπικούς λόγους η αίτηση του Δημήτρη Κουφοντίνα από το Δικαστικό Συμβούλιο Εκτέλεσης Ποινών Λαμίας, για ακύρωση της μεταγωγής του στις φυλακές Δομοκού και ακύρωση της σχετικής απόφασης της γγ Αντεγκληματικής Πολιτικής Σοφίας Νικολάου, αφού δεν έχουν εκδοθεί ακόμα οι απορριπτικές αποφάσεις της Κεντρικής Επιτροπής Μεταγωγών.

Το δικαστικό συμβούλιο Λαμίας υιοθέτησε την εισήγηση της εισαγγελέως η οποία πρότεινε να απορριφθεί «ως απαράδεκτο» το αίτημα για ακύρωση της μεταγωγής στον Δομοκό, στο δε αίτημα για ακύρωση της απόφασης Νικολάου η εισαγγελέας πρότεινε να κηρυχθεί το δικαστήριο αναρμόδιο, διότι πρόκειται για ατομική διοικητική πράξη και αρμόδια να την κρίνουν είναι τα διοικητικά δικαστήρια.

Η απόφαση ήταν αναμενόμενη και την περίμεναν οι δύο συνήγοροι. 

«Από την πρώτη στιγμή έχουμε πει ότι είναι αδύνατη η προσφυγή μας στη Δικαιοσύνη, γιατί δεν συντρέχουν οι προϋποθέσεις. Έτσι κι αλλιώς δε θα μπορούσε ένα πρωτοβάθμιο δικαστήριο περιφερειακής πόλης να ανατρέψει απόφαση της κεντρικής πολιτικής σκηνής», δήλωσε η Ι. Κούρτοβικ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter