Αποστάσεις Λυκούδη για τη συνεργασία ανάμεσα σε Ποτάμι και Ώρα Αποφάσεων

Αποστάσεις Λυκούδη για τη συνεργασία ανάμεσα σε Ποτάμι και Ώρα Αποφάσεων

Ο Σπύρος Λυκούδης, επικεφαλής των Μεταρρυθμιστών της Αριστεράς και συνεργαζόμενος με το Ποτάμι, κρατάει σαφείς αποστάσεις από την απόφαση να συνάψει το τελευταίο πολιτική συμφωνία με την πρωτοβουλία Ώρα Αποφάσεων επιμένοντας στην ενωτική πορεία όλων των δυνάμεων της Κεντροαριστεράς.

Μιλώντας στον ρ/φ Action104,6 fm τόνισε ότι κάθε κινητικότητα στον ευρύτερο δημοκρατικό μεταρρυθμιστικό χώρο που στοχεύει στη συσπείρωση του συνόλου των δυνάμεων, είναι θετική.

«Οποιαδήποτε συνεργασία έχει ως επιλογή τη συγκρότηση ενός νέου ενιαίου φορέα της Κεντροαριστεράς έχει και τη δική μας στήριξη, των Μεταρρυθμιστών της Αριστεράς», είπε προσθέτοντας ότι, αν όμως η απάντηση στην αδικαιολόγητη αλαζονεία της μίας πλευράς δεν είναι η επίμονη προσπάθεια υπέρβασής της αλλά επιμέρους κινήσεις που εξ αντικειμένου συντηρούν τις αποστάσεις, δεν είμαστε σε καλό δρόμο».

Ο κ. Λυκούδης άφησε αιχμές για την απόφαση του Ποταμιού δηλώνοντας ότι δεν παραβρέθηκε στη σχετική συνεδρίαση επειδή «ως μη ενταγμένος στο Ποτάμι, ως μη μέλος του, δεν μετέχω σε αποφάσεις για γενικές πολιτικές του επιλογές», παρά μόνο στις αμιγείς συνεδριάσεις της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter