Αποστάσεις Μαξίμου από φερόμενες δηλώσεις Μητσοτάκη περί συγγνώμης στον Ανδρουλάκη για τις υποκλοπές

Αποστάσεις Μαξίμου από φερόμενες δηλώσεις Μητσοτάκη περί συγγνώμης στον Ανδρουλάκη για τις υποκλοπές

Με την κυβέρνηση να βρίσκεται σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση λόγω των αποκαλύψεων για σκάνδαλο παρακολουθήσεων δημοσιογράφων και πολιτικών, ο πρωθυπουργός φαίνεται ότι προσπαθεί να αγοράσει χρόνο με δεσμεύσεις ότι θα δώσει εξηγήσεις για το σκάνδαλο τη Δευτέρα.

Την ίδια ώρα, αρκετές εφημερίδες σηκώνουν στα πρωτοσέλιδα τους το θέμα των υποκλοπών, ενώ διακρίνεται και μια προσπάθεια να καλυφθεί ο πρωθυπουργός υπό το πέπλο της άγνοιας, παρά το γεγονός ότι είχε αναλάβει προσωπικά την ΕΥΠ. Έτσι, «Το Βήμα της Κυριακής» κυκλοφορεί με δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη στην οποία μεταξύ άλλων περιγράφει την επιχείρηση «επισύνδεσης» του κινητού τηλεφώνου του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ από την ΕΥΠ (την οποία εποπτεύει προσωπικά) ως «μέγα και ασυγχώρητο λάθος» για το οποίο «δεν είχε ενημερωθεί».

Παράλληλα στο πρωτοσέλιδο υπάρχει και αναφορά προσωπικά στον κ. Ανδρουλάκη: «Οφείλω μία συγγνώμη στον Νίκο Ανδρουλάκη», λέει ο Μητσοτάκης.

Ωστόσο, κυβερνητικοί κύκλοι διέρρευσαν πως ουδέποτε έχει γίνει δήλωση του πρωθυπουργού στο «Βήμα» on the record και πως όσα έχει να πει για την υπόθεση, θα τα πει στη δημόσια δήλωσή του τη Δευτέρα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter