Αποστάσεις Μαξίμου από Γεωργιάδη μετά το σχόλιο για τη Eurovision

Αποστάσεις Μαξίμου από Γεωργιάδη μετά το σχόλιο για τη Eurovision

Αποστάσεις από τις βαθιά φορτισμένες δηλώσεις του Άδωνη Γεωργιάδη για το Ισραήλ, με αφορμή το μουσικό διαγωνισμό της Eurovision, πήρε στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, λέγοντας αρχικά ότι «η Eurovision είναι ένας μουσικός διαγωνισμός. Παίρνουν μέρος καλλιτέχνες και τραγούδια. Το κοινό και οι επιτροπές ψηφίζουν με δικά τους κριτήρια. Και πράγματι στην ψήφο των Ευρωπαίων βγήκε πρώτο το Ισραήλ, με τα κριτήρια με τα οποία ψήφισε κάθε πολίτης».

Για την αναφορά του υπουργού Υγείας για «αριστερόστροφες επιτροπές» στις διαγωνιζόμενες χώρες, ο Παύλος Μαρινάκης σημείωσε ότι «οι επιτροπές έδωσαν τη βαθμολογία με τα δικά τους κριτήρια. Δεν είναι μία διαδικασία στην οποία κρίνονται χώρες με βάσει πολιτικές και γεωπολιτικές κινήσεις».

Υπενθυμίζεται, ότι ο Άδωνης Γεωργιάδης είχε πει ότι «σε όλη την Ευρώπη το κοινό επέλεξε ως πρώτη του προτίμηση το Ισραήλ και οι καλλιτεχνικές επιτροπές, πάντα αριστερόστροφες, παντού και εδώ το έριξαν πολύ χαμηλά (εμείς απαράδεκτα χαμηλά). Πλήρης διάσταση κόσμου και επιτροπών. Μπράβο στον κόσμο που δεν επηρεάστηκε από την προπαγάνδα της Αριστεράς και στήριξε τη μεγάλη Δυτική Δημοκρατία της Μέσης Ανατολής σε αυτές τις δύσκολες στιγμές και στον διαγωνισμό αυτό».

Διαβάστε επίσης:

Η ΡΑΣ δεν αναγνωρίζει το πόρισμα Καρώνη

Καιρός: Με ήλιο και ζέστη ξεκινά η εβδομάδα – Στους 28 βαθμούς ο υδράργυρος 

Αττική Οδός: Κλειστή η έξοδος Πεντέλης λόγω φωτιάς σε ΙΧ – Μεγάλες καθυστερήσεις

Τσελέντης για Εύβοια: Απαιτείται προσοχή – «Πιθανή μία δόνηση 5,5 Ρίχτερ»

Εύβοια: Κλειστά τα σχολεία σε Μαντούδι, Λίμνη και Αγία Άννα μετά τα 4,5 Ρίχτερ – Τι λένε οι σεισμολόγοι

Φαγωμάρα σε Μαξίμου, Πεντάγωνο και Βουλή

«Τρώμε ξύλο»

Documento Newsletter