Αποστολάκης για εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ: Ενδεχομένως να μην χρειαζόταν η επόμενη εκλογική διαδικασία (Video)

Αποστολάκης για εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ: Ενδεχομένως να μην χρειαζόταν η επόμενη εκλογική διαδικασία (Video)

Την άποψή του πως δεν ξέρει αν υπάρχει λόγος για δεύτερο γύρο εκλογών την ερχόμενη Κυριακή για την ανάδειξη αρχηγού στον ΣΥΡΙΖΑ, εξέφρασε ο Ευάγγελος Αποστολάκης.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο Action 24, ο ναύαρχος ε.α. και πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε: «Ενδεχομένως να εμφανιστούν κάποιες τάσεις που να μην μπορούν να συμβαδίσουν άρα οι πιθανότητες να προκύψουν τάσεις διαχωρισμού υπάρχουν. Μέσα στην Αριστερά οι διαφοροποιήσεις υπάρχουν και κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει την πιθανότητα να προκύψει διάσπαση. Καλό θα είναι να μην προκύψει, γιατί κανείς δεν περισσεύει και πρέπει να είμαστε συμπαγείς».

Και συνέχισε, αναφερόμενος στον β’ γύρο των εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας: «Νομίζω πως ο στόχος ήταν να αναδειχτεί πρόεδρος του κόμματος, η πλειοψηφία των ψηφοφόρων και των μελών θα έπρεπε να είναι σεβαστή. Η διαφορά είναι αρκετά μεγάλη.  Υπό μία έννοια, ενδεχομένως να μην χρειαζόταν να προχωρήσουμε στην επόμενη εκλογική διαδικασία».

Ακόμα, ανέφερε: «Δεν υπάρχει κανένας λόγος να υπάρχουν αντιπαραθέσεις και κόντρες όταν ο στόχος είναι να προκύψει ένα αποτέλεσμα».

Και συνέχισε: «Δεν ξέρω αν πρέπει να αποσυρθεί, θα έπρεπε να συζητηθεί πάντως αν αξίζει τον κόπο και αν εξυπηρετεί κάποια άλλη σκοπιμότητα το να συνεχίσει η αντιδικία και η τοξικότητα που μπορεί να προκύψει. Δεν θα της το ζητήσει κανείς. Η ίδια θα πρέπει να το σκεφτεί εάν αξίζει τον κόπο ή αν πρέπει. Απ’ ό,τι φαίνεται, έχει αποφασίσει να συνεχίσει».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter