Απόστολος Τσιτσιπάς: Δεν χρειάστηκε να κάνει το εμβόλιο ο Στέφανος γιατί τηρεί όλα τα μέτρα

Απόστολος Τσιτσιπάς: Δεν χρειάστηκε να κάνει το εμβόλιο ο Στέφανος γιατί τηρεί όλα τα μέτρα

Ο πατέρας του Στέφανου Τσιτσιπά, Απόστολος, τοποθετήθηκε για το μη εμβολιασμό του Έλληνα τενίστα, λέγοντας πως είναι σύμφωνος με την απόφαση του γιου του να μην εμβολιαστεί και μέσω της επικοινωνίας του με την ΕΡΤ επεσήμανε ότι οι αθλητές έχουν αρκετά δυνατό ανοσοποιητικό σύστημα για να αντιμετωπίσουν τέτοιες προκλήσεις. Απέφυγε πάντως να μιλήσει για την ανακολουθία λόγων και πράξεων του Στέφανου…

«Δεν χρειάστηκε να κάνει το εμβόλιο, όπως και οι περισσότεροι συναθλητές του. Οι αθλητές έχουν αρκετά δυνατό ανοσοποιητικό σύστημα για να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε πρόκληση προκύψει. Λαμβάνουν τα μέτρα που είναι απαραίτητα (μάσκες, ελεγχόμενες μετακινήσεις), βρίσκονται σε ελεγχόμενο περιβάλλον και κάνουν σχεδόν κάθε μέρα PCR και ANTIGEN TESTS όπως και ο καθένας μας φαντάζομαι όταν χρειάζεται» είπε ο Απόστολος Τσιτσιπάς και πρόσθεσε:

«Ο καθένας, ανάλογα με τις ανάγκες που έχει, εκτιμά τις συνθήκες και πράττει. Όσον αφορά για την αναγκαιότητα των εμβολίων, πιστεύω ότι έχουμε μεγάλο αριθμό σπουδαίων επιστημόνων και σπουδαίων ειδικών γιατρών και είμαι πεπεισμένος ότι μπορούν αλλά και επιβάλλεται αν ενημερώνουν τους πολίτες σχετικά με το τι πρέπει να ακολουθήσουν για να θωρακίσουν την υγεία τους».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter