Αποστομωτική απάντηση Αχτσιόγλου στην προπαγάνδα της ΕΡΤ για τα αναδρομικά (Video)

Αποστομωτική απάντηση Αχτσιόγλου στην προπαγάνδα της ΕΡΤ για τα αναδρομικά (Video)

Αποστομωτική ήταν η απάντηση της πρώην υπουργού Εργασίας και βουλευτού της ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Έφης Αχτσιόγλου, στον δημοσιογράφο της ΕΡΤ, Κώστα Παπαχλιμίντζο και την υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Μαρία Συρεγγέλα, αναφορικά με το ζήτημα των αναδρομικών που δικαιούνται να λάβουν οι συνταξιούχοι του ιδιωτικού τομέα για χρονικό διάστημα έντεκα μηνών, από τις 11 Ιουνίου 2015 έως την αντίστοιχη ημερομηνία του Μαΐου του 2016.

Ειδικότερα, η  Έφη Αχτσιόγλου εξήγησε το θέμα με τον πλέον εμφατικό τρόπο στον δημοσιογράφο της ΕΡΤ, Κώστα Παπαχλιμίντζο, ο οποίος κόντρα σε κάθε πραγματικότητα υποστήριξε ότι τα αναδρομικά αφορούν στην περίοδο που ίσχυε ο νόμος Κατρούγκαλου, τον οποίο επιμένουν να δαιμονοποιούν ασταμάτητα σε κάθε περίπτωση η κυβέρνηση και τα στελέχη της κυβερνητικής παράταξης.

«Ο νόμος Κατρούγκαλου έρχεται τον Μάιο του 2016. Ορθώς; Τι λέει η απόφαση του ΣτΕ; Ότι από τον νόμο Κατρούγκαλου και εντεύθεν έχει λυθεί το πρόβλημα. Άρα ποια περίοδο αφορά; Την περίοδο που δεν ίσχυε ο νόμος Κατρούγκαλου. Ίσχυαν οι νόμοι της ΝΔ. Ορθώς; Ορθώς. Πότε το αποφασίζει αυτό το ΣτΕ; Όταν ήταν η κυβέρνηση η ΝΔ», επισήμανε μεταξύ άλλων η Έφη Αχτσιόγλου.

Παράλληλα, απαντώντας στους ισχυρισμούς της Μαρίας Συρεγγέλα για «χήρες δύο ταχυτπήτων», η Έφη Αχτσιόγλου επισήμανε πως οι όποιες αδικίες σχετικά με τις συντάξεις χηρείας αποκαταστάθηκαν λίγο πριν την λήξη της κυβερνητικής θητείας του ΣΥΡΙΖΑ, το 2019.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter