Αποστομωτική απάντηση Τζανακόπουλου προς Άδωνη: Μιλάτε εσείς που αλληλογραφούσατε με τον Παττακό;

Αποστομωτική απάντηση Τζανακόπουλου προς Άδωνη: Μιλάτε εσείς που αλληλογραφούσατε με τον Παττακό;

Ανέβηκε το πολιτικό θερμόμετρο το πρωί της Δευτέρας μεταξύ του Δημήτρη Τζανακόπουλου και του Άδωνη Γεωργιάδη, με τον πρώτο να επιφυλάσσει πληρωμένη απάντηση στο «γαλάζιο» βουλευτή.

Καλεσμένοι και οι δύο το πρωί της Δευτέρας στο ΣΚΑΪ, τα αίματα άναψαν όταν ο Άδωνης Γεωργιάδης δήλωσε ότι εάν πρέπει η ΕΥΠ να παρακολουθεί πολιτικά πρόσωπα, θα τα παρακολουθεί, δικαιολογώντας επί της ουσίας την παρακολούθηση του Νίκου Ανδρουλάκη αλλά και του δημοσιογράφου Θανάση Κουκάκη. Τότε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος του επεσήμανε ότι το σύνταγμα και ο κανονισμός της Βουλής ορίζουν ότι η κυβέρνηση ελέγχεται, υπογραμμίζοντας ότι όταν η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας δεν μπορεί να ασκήσει το έργο της υπονομεύεται το κοινοβουλευτικό πολίτευμα.

Ο υπουργός Ανάπτυξης ωστόσο αναφέρθηκε και στο άρθρο του Αλέξη Τσίπρα για τον Γκορμπατσόφ, επιτιθέμενος κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και λέγοντας ότι όταν θαυμάζεις το σοβιετικό καθεστώς δεν δικαιούσαι να μιλάς για υποκλοπές. Η αποστομωτική απάντηση ήρθε άμεσα από τον Δημήτρη Τζανακόπουλο.

«Ε, δεν θαυμάζει και τον Παττακό κ. Γεωργιάδη με τον ο ποιο αλληλογραφούσατε, το ξέρουμε ότι αλληλογραφούσατε» ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «αλληλογράφος του δικτάτορα ήσασταν, θαυμαστής της χούντας,  κ. Γεωργιάδη» με τον υπουργό Ανάπτυξης να προσπαθεί να δικαιολογηθεί όπως όπως λέγοντας πως εκείνος του έστελνε γράμματα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter