Αποστομωτική απάντηση Πολάκη σε δημοσιογράφο που ρωτούσε επίμονα για… συγγνώμη στον Κυμπουρόπουλο (Video)

Αποστομωτική απάντηση Πολάκη σε δημοσιογράφο που ρωτούσε επίμονα για… συγγνώμη στον Κυμπουρόπουλο (Video)

Με τον δικό του εύγλωττο τρόπο απάντησε ο Παύλος Πολάκης σε όλους όσοι επιτίθενται στην κυβέρνηση και την πολιτική της, κάνοντας λόγο για χολή και δηλητήριο, προσθέτοντας δε ότι η απάντηση δόθηκε μέσα στο γήπεδο που φιλοξένησε την συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο κόσμος συγκρίνει ότι έζησε μέχρι το 2014, με την προσπάθεια ανάταξης που γίνεται σήμερα. Ξέρει ότι δεν κλέβουμε και γι’ αυτό περισσεύουν χρήματα και καλύψαμε τους ανασφάλιστους, προσλαμβάνοουμε κόσμο, στηρίζουμε την αγροτική οικονομία, γίνονται έργα υποδομών! Δεν μοιράζουμε χρήμα στα κανάλια», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Πολάκης.

Ο κ. Πολάκης αναφέρθηκε και στην πρόταση μομφής, τονίζοντας ότι όλα θα ειπωθούν στη Βουλή, ενώ για την τηλεοπτική αναμέτρηση που κάλεσε ο Πρωθυπουργός τον Κυριάκο Μητσοτάκη, σημείωσε ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί ο πρόεδρος της ΝΔ.

Δεν άφησε βέβαια ασχολίαστη και την μονότονα επαναλαμβανόμενη ερώτηση δημοσιογράφου για το θέμα Κυμπουρόπουλου, απαντώντας αποστομωτικά ότι “εμείς ζητούμε έμπρακτα συγγνώμη από τον ελληνικό λαό με τα μέτρα της κοινωνικής πολιτικής που έχουμε πάρει”.

Δείτε το σχετικό βίντεο: 

https://www.facebook.com/chanialivetv/videos/442412786325017/?t=262

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter